Σβαμπ: «Πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Σβαμπ: «Πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Newsroom
Σβαμπ: «Πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

bet365

Ο μέσος του ΠΑΟΚ έδωσε το «σύνθημα» για άμεση ανασύνταξη στην ομάδα, μετά την 3η σερί ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Να «συνέλθει» καλείται ο ΠΑΟΚ μετά και τη σημερινή (5/12) ήττα που γνώρισε από τον Ιωνικό, που ήταν η 3η του σερί στο πρωτάθλημα. Αυτό τόνισε και ο Σβαμπ στην Cosmote TV, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας είναι γιατί πρέπει να κάνουμε το comeback, γιατί μπαίνουμε στον αγώνα και πρέπει να κυνηγάμε το σκορ. Πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και να βρούμε τι είναι αυτό που φταίει και να το διορθώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι όλα ή τίποτα, έπρεπε να ρισκάρουμε πολύ. Πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί μπαίνουμε στο πρώτο ημίχρονο με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί δεχόμαστε τέτοια ανόητα γκολ. Με την ποιότητα που έχουμε δεν πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση».

Στη συνέχεια ο Αυστριακός χαφ έδωσε το «σύνθημα» ενόψει της αναμέτρησης με τη Λίνκολν που ακολουθεί για το Conferance League. «Το ότι έχουμε παιχνίδι την Πέμπτη είναι θετικό, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την αντίδρασή μας, δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να στρέψουμε το δάχτυλο και να επιρρίψουμε την ευθύνη. Δεν είμαστε παιδιά, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας, αλλά αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε την αντίδρασή μας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα