Super League Interwetten: Μεγάλα ματς με το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει

Newsroom
Super League Interwetten: Μεγάλα ματς με το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει

bet365

Με τρία σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται η 12η αγωνιστική στην Super League Interwetten. Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο Άρης τον Αστέρα, ενώ ξεχωρίζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου, η Super League Interwetten συνεχίζεται με ακόμα τρία ματς σήμερα Κυριακή. Τρία σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες, καθώς ναι μεν ξεχωρίζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο και το Ιωνικός ΠΑΟΚ, αλλά και το Άρης Αστέρας Τρίπολης, είναι ματς που αναμένεται να μας προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις.

Μία νίκη γηπεδούχου και δύο φιλοξενούμενων το Σάββατο

Πριν πάμε στα σημερινά παιχνίδια, ας δούμε το τι έγινε χθες Σάββατο στις τρεις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν. Αρχικά ο Ατρόμητος πραγματοποιώντας την με διαφορά καλύτερη φετινή του εμφάνιση επικράτησε με 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης παίρνοντας μια σημαντικότατη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς.

Ακόμα πιο σημαντικό το διπλό του Παναιτωλικού στο Πανθεσσαλικό, με τους Αγρινιώτες να επικρατούν του Βόλου με 2-1 και να κάνουν άλμα, καθώς ανέβηκαν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 11 βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τα «καναρίνια», μετά από αυτή στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου.

Η μέρα έκλεισε με την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, αλλά οι Πειραιώτες με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησαν με 3-1, φτάνοντας έτσι τους 32 βαθμούς και συνεχίζοντας την αήττητη φετινή πορεία τους.

Ξεκίνημα στη Νίκαια με Ιωνικό και ΠΑΟΚ να θέλουν τη νίκη

Και πάμε τώρα στα παιχνίδια της Κυριακής αρχίζοντας από αυτό της Νίκαιας ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ. Ένα σημαντικό ματς καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι για να πάρουν βαθμολογική ανάσα καθώς βρίσκονται στην 12η θέση με 10 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι για να φτάσουν και πάλι την διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς και είτε να κρατήσουν αυτή με την ΑΕΚ στους 4, είτε να την μειώσουν αν η Ένωση χάσει βαθμούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την αποστολή, οι γηπεδούχοι είναι πανέτοιμοι και θα απουσιάζει μόνο ο Τουράμ. Αναλυτικά την αποστολή του Ιωνικού αποτελούν οι: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας,Σάντσεζ, Κιάκος,Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Αοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.

Από τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν οι Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα, Κρέσπο και Ροντρίγκο, ενώ επιστρέφει ο Αουγκούστο, με τον Ίνγκασον μετά το Κύπελλο να συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή και για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Φαβορί ο Άρης στο Βικελίδης, επικίνδυνος ο φορμαρισμένος Αστέρας

Συνεχίζουμε με μια ακόμα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Μιλάμε για τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης. Δύο ιδιαίτερα φορμαρισμένες ομάδες που προέρχονται από σημαντικές νίκες. Οι γηπεδούχοι στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικράτησαν του ΠΑΟΚ στη Τούμπα με 1-0 και οι Αρκάδες διέσυραν με το εντυπωσιακό 6-2 τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Στον βαθμολογικό πίνακα ο Άρης είναι στην 7η θέση με 14 βαθμούς (έχει ξεκινήσει με -6) και ο Αστέρας στην 9η με 13.

Στα των αποστολών, για τους «κίτρινους» εκτός έμεινε ο Κουέστα, ενώ επιστρέφει ο Μπερτόγλιο που εξέτισε. Αναλυτικά την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Ντένις, Σιαμπάντης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης και Μάνος.

Στους Αρκάδες εκτός από το ματς με Άρη θα είναι οι Σίτο, Καπίγια και Σανταφέ, ενώ επιστρέφει ο Μπαράλες. Αναλυτικά την αποστολή του Αστέρα αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Σόνι.

Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Και κλείνουμε με το ντέρμπι της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» με τους «πράσινους» θα παλέψουν για τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά φυσικά και για το γόητρο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 23 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν 6 πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 5η με 17 και θέλουν επίσης της νίκη και για να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα φέτος, αλλά και για να ανέβουν στην 4η θέση ίσως και την 3η αν έχει απώλεια ο ΠΑΟΚ στη Νίκαια.

Όσον αφορά τις αποστολές στο ντέρμπι, στην ΑΕΚ όπως σε κάθε εντός έδρας ματς ο Αργύρης Γιαννίκης θα την γνωστοποιήσει λίγο πριν την έναρξή του. Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ για το πως αναμένεται να είναι η ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

Στο «τριφύλλι» ο Καρλίτος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ενώ στην αποστολή της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι και ο Λούντκβιστ. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης. Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

17:00 Ιωνικός – ΠΑΟΚ (Cosmote Sports 2)

19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Cosmote Sports 1)

19:30 Άρης – Αστέρας Τρίπολης (Nova Sports Prime)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα