Μαρτίνς: «Βγάλαμε πολύ καλή αντίδραση, ο Σισέ μπορούσε να κάνει χατ τρικ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Βγάλαμε πολύ καλή αντίδραση, ο Σισέ μπορούσε να κάνει χατ τρικ» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΟΦΗ - Ολυμπιακός μίλησε και για τους Παπέ Σισέ και Ρόνι Λόπες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 και εάν ήταν σημείο - κλειδί του ματς μετά από ερώτηση του Gazzetta: Ήταν μία πολύ δυνατή αντίδραση από την πλευρά μας. Η μοναδική φάση του ΟΦΗ ήταν η φάση του γκολ στο α' μέρος μαζί με τη φάση με την υπέροχη επέμβαση του Τόμας (Βαλτσίκ). Μία πολύ καλή αντίδραση. Ήταν μία όμορφη και δίκαιη νίκη από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Το εάν θέλει ανάλογη εμφάνιση με την Αντβέρπ: Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι βέβαια διαφορετικά ματς και διαφορετικές διοργανώσεις. Θέλουμε να νικήσουμε και παράλληλα να έρθει νίκη της Φενέρ για να πάρουμε την πρώτη θέση. Είναι άλλα τα χαρακτηριστικά. Η ομάδα έχει μεγαλώσει. Έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Ο στόχος να γινόμαστε καλύτεροι.

Τον Λόπες και τον Σισέ: Ο Λόπες δεν ήρθε σε καλή κατάσταση. Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί. Ο Ρόνι όμως δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί και να δουλεύει παρότι δεν ήταν στα βασικά μας πλάνα στην αρχή. Έχει ακόμα πολλά να δώσει. Ο Σισέ δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει ικανοποιήσει. Είναι πάντα σημαντικός για εμάς. Λυπόμαστε που δεν έκανε το χατ τρικ. Μπορούσε να κάνει χατ τρικ. Πάντα έχουμε παίκτες που πρωταγωνιστούν όπως οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ρεάμπτσιουκ, Τικίνιο και άλλοι.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα