Με Αουγκούστο, αλλά και τέσσερις απουσίες ο ΠΑΟΚ στη Νίκαια

Σταύρος Σουντουλίδης
Με Αουγκούστο, αλλά και τέσσερις απουσίες ο ΠΑΟΚ στη Νίκαια

bet365

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ωστόσο θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους οι Βιεϊρίνια Κρέσπο, Μιτρίτσα και Ροντρίγκο.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι και ταξιδεύει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο το τρίποντο στην έδρα του Ιωνικού.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας, αλλά και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Εκτός έμεινε κι ο ανέτοιμος, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, Κρέσπο κι ο επίσης ανέτοιμος Ροντρίγκο που έχασε προπονήσεις λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ενώ κόπηκαν από την αποστολή οι Τσιγγάρας, Καγκάβα και Κούτσιας.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις και είναι διαθέσιμος, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον μετά την παρουσία του στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ (1-1) συμμετέχει για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες σε αποστολή για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αποστολή του «Δικεφάλου», που θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (4/12), είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

paok

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα