Ξανθόπουλος για το Ιωνικός - ΠΑΟΚ: «Δεν παίζουμε ποτέ κλειστά και πάμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Ξανθόπουλος για το Ιωνικός - ΠΑΟΚ: «Δεν παίζουμε ποτέ κλειστά και πάμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Newsroom
Ξανθόπουλος για το Ιωνικός - ΠΑΟΚ: «Δεν παίζουμε ποτέ κλειστά και πάμε να πάρουμε το παιχνίδι»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Ιωνικού, Γιάννης Ξανθόπουλος, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν θα παίξει αμυντικά απέναντι στον ΠΑΟΚ, ότι θα κυνηγήσει τη νίκη κι όχι την ισοπαλία, ενώ αναφέρθηκε στους πιο δύσκολους επιθετικούς που αντιμετώπισε στην καριέρα του.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, τεχνικός διευθυντής του Ιωνικού, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον αγώνα της ομάδας του εναντίον του ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/12, 17.15, CS2HD).

Αρχικά είπε: «Ημουν 14 χρόνια στον Ιωνικό, τα έχω ζήσει όλα. Φέτος είμαι στον Ιωνικό και θέλω να συμβάλλω και εγώ στην προσπάθεια όλη της ομάδας. Η βαθμολογική συγκομιδή μας μάς αδικεί, οι εμφανίσεις μας αξίζουν ακόμη 3-4 βαθμούς. Εκτός από το ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό στα υπόλοιπα ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί».

Για τις πολλές μεταγραφές:

«Υπήρχε φόβος πως θα δέσουμε, οι κινήσεις μας οι μεταγραφικές ήταν προσεκτικές παρότι πολλές. Το δέσιμο των μεταγραφών έγινε γρήγορα και γι' αυτό δείχνει αυτή την εικόνα η ομάδα».

Για την παραμονή του Σπανού:

«Αξιζε την παραμονή του ο Σπανός, αφού εκείνος ανέβασε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και άξιζε να πάρει την ευκαιρία. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε και 4-5 Ελληνες στην ενδεκάδα μας. Είναι πλεονέκτημα που ξέρει ο Σπανός την ελληνική αγορά».

Για τον κόσμο:

«Αν δεν υπήρχε το υγειονομικό πρωτόκολλο το γήπεδο θα ήταν γεμάτο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχουμε πολύ κόσμο, νομίζω θα είναι καλύτερα από προηγούμενα παιχνίδια. Στο ματς με τον Αρη και με τον ΠΑΣ είχαμε τον περισσότερο κόσμο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ο Ιωνικός βλέπει όλα τα παιχνίδια ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση αλλά παραμένει ΠΑΟΚ. Θα φανούν όλα στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ, ό,τι και να πάρει βαθμολογικά να πάρει ο Ιωνικός θα είναι κέρδος. Με τις ισοπαλίες όμως δεν ξεκολλάς από την βαθμολογία, θα παίξει για τη νίκη. Θα παίξουμε όπως πρέπει να παίξουμε, δεν παίζουμε ποτέ κλειστά και πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Ζίφκοβιτς είναι ο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει επαφή με τα δίχτυα αν και παίζει στα άκρα».

Για τους πιο δύσκολους επιθετικούς που έχει αντιμετωπίσει:

«Ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Βαζέχα, ήταν καθαροί επιθετικοί και έπρεπε να τους προσέχεις σε όλο το ματς».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα