Παναιτωλικός: Τιμωρημένος ο Κορνέλιους για το ματς με Βόλο

Newsroom
Παναιτωλικός: Τιμωρημένος ο Κορνέλιους για το ματς με Βόλο

bet365

Ο Κορνέλιους θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο καθώς θα εκτίσει την ποινή του στην αγωνιστική.

Ο Παναιτωλικός ως γνωστόν είχε βγάλει αποστολή και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Αυτό σημαίνει πως έβγαλε αποστολή και για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Εκτός έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε και οι Μαλής, Σκιαδάς που ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Περέιρα που έκανε επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής λάμας που του είχε τοποθετηθεί στην κλείδα και θα μπει τις επόμενες ημέρες, ξανά, σε φουλ ρυθμούς. Τιμωρημένος είναι ο Κορνέλιους. Ο Κορνέλιους θα χάσει έτσι το Βόλος - Παναιτωλικός.

Η αποστολή είναι η εξής: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ. και Μπακαδήμας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα