ΠΑΟΚ: Μπαίνει ο Κρέσπο, εκτός Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα, ενόψει Ιωνικού

ΠΑΟΚ: Μπαίνει ο Κρέσπο, εκτός Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα, ενόψει Ιωνικού

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπαίνει ο Κρέσπο, εκτός Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα, ενόψει Ιωνικού

bet365

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή (3/12) σε φουλ ρυθμούς, αντίθετα ο Πορτογάλος αρχηγός και ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός παραμένουν εκτός.

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, εκεί όπου αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, καθώς σήμερα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και την Παρασκευή (3/12) αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν να κάνουν με τον Αντρέ Βιεϊρίνια (συνέχισε ατομικό) και τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα (έμεινε στο γυμναστήριο), αμφότεροι δεν προλαβαίνουν τον αγώνα της Κυριακής (5/12 - 17:15), ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζει το δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην τακτική, την αμυντική λειτουργία και την ανάπτυξη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα