Ατρόμητος: Την Τετάρτη η έφεση για την τιμωρία Αγγελόπουλου και το βαρύ πρόστιμο

Ατρόμητος: Την Τετάρτη η έφεση για την τιμωρία Αγγελόπουλου και το βαρύ πρόστιμο

Newsroom
Ατρόμητος: Την Τετάρτη η έφεση για την τιμωρία Αγγελόπουλου και το βαρύ πρόστιμο

bet365

Αύριο Τετάρτη θα εκδικαστεί η έφεση του Ατρομήτου για την τιμωρία του Γιάννη Αγγελόπουλου, αλλά και το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα για όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε για όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με 34.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ και ο Αγγελόπουλος με 15 μέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, οι «κυανόλευκοι» είχαν αναφέρει πως θα ασκήσουν έφεση.

Αυτή η έφεση όπως έκανε γνωστό η σχετική επιτροπή της ΕΠΟ, θα εκδικαστεί αύριο Τετάρτη. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Όπως είχε ενημερώσει η διοίκηση του Ατρομήτου, άσκησε έφεση για το βαρύ πρόστιμο των 34.000 ευρώ που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στους «κυανόλευκους» για πειθαρχικές παραβάσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η έφεση των Περιστεριωτών αφορά και την ποινή 15ήμερης απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για τον τεχνικό τους διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη (1/12) στις 16.00.

- Έφεση της ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 και ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ με αριθμό 191/2021. Τετάρτη 1/11 στις 16.00», αναφέρεται στην ενημέρωση της Τρίτης (30/11) από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα