Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα με το απαραίτητο «φρεσκάρισμα»

Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα με το απαραίτητο «φρεσκάρισμα»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα με το απαραίτητο «φρεσκάρισμα»

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο ματς της Τετάρτης με τον Βόλο και το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οδηγεί τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αλλαγές ενδεκάδας.

Μετά τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτιάξει το κλίμα και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι η διάρκεια και μέχρι στιγμής αυτό είναι που λείπει περισσότερο από το «τριφύλλι». Το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στη Λεωφόρο το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την πρόκριση επί του Ατρομήτου, ξαναμπαίνει στον μεγάλο του φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον Βόλο στο πρώτη παιχνίδο για την φάση των «16» και θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά. Υπενθυμίζουμε πως η ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει τον κανονισμό για τα εκτός έδρας γκολ και αυτά συνεχίσουν να μετρούν κανονικά «δίπλα», όπως γινόταν μέχρι και πέρσι σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα. Κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή ξεκούρασε κατά βάση τον Ρούμπεν Πέρεθ, όμως μετά το αυριανό ματς ακολουθεί το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και ο Σέρβος τεχνικός είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να «φρεσκάρει» κάπως την ενδεκάδα του.

Όπως το συνηθίζει δεν άνοιξε τα χαρτιά του, ούτε στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης , αλλά θα μπορούσε για παράδειγμα να επαναφέρει τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια(όπως συμβαίνει στο Κύπελλο στις ομάδες που διαθέτουν δύο ισάξιους τερματοφύλακες) ή να δώσει μια ευκαιρία στον Φακούντο Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Γιάννη Κότσιρα που δεν είναι και στα καλύτερά του τον τελευταίο καιρό. Ο Χουάνκαρ, επίσης, παίζει non stop από το ξεκίνημα της σεζόν. Ανεξάρτητα από τα προαναφερόμενα, σίγουρα ο έμπειρος κόουτς θα «φρεσκάρει» σε μικρό βαθμό την ομάδα του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα