Ολυμπιακός: Ανακοινώνει συμβόλαια για τις Ακαδημίες

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει συμβόλαια για τις Ακαδημίες

Γιώργος Μανταίος
Ολυμπιακός: Ανακοινώνει συμβόλαια για τις Ακαδημίες

bet365

Το δρόμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου παίρνουν πλέον «και με τη βούλα» πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που κλήθηκαν να υπογράψουν συμβόλαια. Αγωνίζονται εφέτος στην Κ17 και την Κ19 του συλλόγου, ένας από αυτούς μετακινείται τακτικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ δύο είναι διεθνείς με την εθνική παίδων.  

Τα νέα τριετή συμβόλαια αναμένεται να ανακοινωθούν όλα μαζί από την ΠΑΕ εντός των προσεχών ημερών καθώς οι γονείς, οι παίκτες και οι εκπρόσωποί τους (όπου υπάρχουν) καλούνται σταδιακά στα γραφεία για υπογραφές.

Γενικά τον τελευταίο καιρό καταγράφεται έντονη δραστηριότητα καταγράφεται στο Ρέντη και τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Οι επικεφαλής Scout του συλλόγου, Φαμέλης και Γεωργόπουλος βρέθηκαν στα Ιωάννινα την περασμένη εβδομάδα, όπου παρακολούθησαν ταλέντα από τις τοπικές ομάδες με ιδιαίτερη έμφαση στην κλάση του 2008, ενώ «τσέκαραν» και 7άρια. Επίσης, την Κυριακή είδαν αγώνα της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ βρέθηκαν στις προπονήσεις της μικτής Ιωαννίνων (2005, 2006, 2007, 2008).

Στο μεταξύ, πολύ μεγάλη ικανοποίηση έχει προκαλέσει στους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» η γενικότερη πορεία της Κ15 που προπορεύεται στο πρωτάθλημα. Έτσι, με πρωτοβουλία του διευθυντή Θεόδωρου Ελευθεριάδη, έγιναν κινήσεις που αποσκοπούν στο μεγαλύτερο «δέσιμο» των ποδοσφαιριστών και τη δημιουργία του ιδανικού κλίματος και ανάμεσα σ΄αυτές ήταν ένα γεύμα για τα παιδιά σε burgerhouse στη Νέα Σμύρνη. Αυτή τη στιγμή οι γεννηθέντες το 2007 μοιάζουν να αποτελούν το πιο αξιόπιστο «ερυθρόλευκο» γκρουπ και ο Ελευθεριάδης ποντάρει πολλά επάνω τους.

*Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα