Δημητρίου: «Εστάλη έγγραφο στο Big-4 για να συνεισφέρει στο μισθό του Κλάτενμπεργκ»

Δημήτρης Τομαράς
Δημητρίου: «Εστάλη έγγραφο στο Big-4 για να συνεισφέρει στο μισθό του Κλάτενμπεργκ»

bet365

Οι τέσσερις μεγάλοι έλαβαν έγγραφο από την ΕΠΟ για να δώσουν χρήματα για τον μισθό του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, του Άγγλου αρχιδιαιτητή.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά η ΕΠΟ έστειλε σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ένα έγγραφο με το οποίο τους ζητά να συνδράμουν οικονομικά στον μισθό του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Πάνω σε αυτό το θέμα ο Παναγιώτης Δημητρίου, πρόεδρος της ΕΠΟ, είπε στη Δίκη στο OPEN: «Μέχρι σήμερα που είναι 1.5 έτος τα χρήματα είναι 900.000 ευρώ για όλη την ΚΕΔ (το ανέφερε διευκρινιστικά διότι αρχικά ειπώθηκε πως κόστισε 900.000 ευρώ ο Κλάτενμπεργκ).

Να ξεχωρίσουμε το κομμάτι Κλάτενμπεργκ με τους άλλους. Τον ξένο αρχιδιαιτητή τον επέβαλε η UEFA. Μας στοίχισε 900.000 πέρυσι. Μας έδωσε η UEFA 400.000. Τα άλλα τα δώσαμε εμείς. Επίσης εστάλη έγγραφο προς το Big 4 για να δώσουν ένα ποσό. Πιστεύω με την τοξικότητα που έχουμε στο ποδόσφαιρο είναι απαραίτητος ο ξένος αρχιδιαιτητής. Απλά να μην υπάρχουν τόσοι πολλοί ξένοι στη ΚΕΔ. Να είναι 2 ξένοι στην ΚΕΔ και για 2 χρόνια ακόμα να έχουμε ξένους στα ντέρμπι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα