Βόλος: Ο χαρακτήρας που έβγαλε και η πίστη πως τα αποτελέσματα θα έρθουν

Βόλος: Ο χαρακτήρας που έβγαλε και η πίστη πως τα αποτελέσματα θα έρθουν

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Ο χαρακτήρας που έβγαλε και η πίστη πως τα αποτελέσματα θα έρθουν

bet365

Ο Βόλος για ακόμα μια φορά κοίταξε στα μάτια έναν μεγάλο αντίπαλο, φτάνοντας κοντά σε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη και βγάζοντας αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση με τον ΟΦΗ.

Πέρα από τη διαμαρτυρία του Βόλου για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο στρατόπεδο της ομάδας της Μαγνησίας στο καθαρά ποδοσφαιρικό μέρος δεν μπορούν παρά να είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στο Καραϊσκάκη, φτάνοντας μια ανάσα από το να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Βόλος έπαιξε το γνωστό του παιχνίδι με την ταυτότητα που τον χαρακτηρίζει. Κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, βγήκε μπροστά, έψαξε το γκολ και στις λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα.

Οι Βολιώτες για ακόμα μια φορά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο στάθηκαν στο ύψος τους. Όπως συνέβη φέτος και στα ματς με ΑΕΚ και Άρη παρά τις ήττες, όπως συνέβη στην Τούμπα με το εκπληκτικό 4-4 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δεν πήγαν καλά τα πράγματα για τον Βόλο απέναντι στους «μεγάλους» σε ένα παιχνίδι που είχε χαθεί από τα... αποδυτήρια. Οι παίκτες του Αμπασκάλ στο Καραϊσκάκη στάθηκαν άτυχοι στο χαμένο πέναλτι του Φαν Βέερτ για να πάρουν προβάδισμα στο δεκάλεπτο, απείλησαν στο 56' με τον Ολλανδό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από θέση οφσάιντ (με συνέπεια το τέρμα να μην μετρήσει), αλλά συνέχισαν να αναζητούν το γκολ και δικαιώθηκαν. Την τρίτη φορά ο Ολλανδός επιθετικός σκόραρε. Μια ισοφάριση όμως που κράτησε μόνο για λίγα λεπτά.

Το πιο σημαντικό για τους ανθρώπους του Βόλου πάντως ήταν ο χαρακτήρας και η αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες της ομάδας μετά την κάκιστη εμφάνιση στην εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική. Με ευθύνη και τον παικτών και του Αμπασκάλ εκείνο το απόγευμα ο Βόλος πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερή του εμφάνιση από τότε που ανέβηκε στη Super League Interwetten. Η αποφασιστικότητα, η συγκέντρωση και η προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι όμως στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν αυτό που ικανοποίησε περισσότερο μέσα στην ομάδα, μαζί με ακόμα μια καλή εμφάνιση του Ορός, ο οποίος παίζει πλέον στη φυσική του θέση, αλλά και με έναν παίκτη που κέρδισε η ομάδα από τον ρόστερ, τον Σοάρες, ο οποίος πραγματοποίησε μια επίσης θετικότατη εμφάνιση στον άξονα.

Αυτά τα σημάδια μπορούν να κάνουν τους Βολιώτες να πιστεύουν ότι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, όπως εκείνα στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι θέμα χρόνου, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Αμπασκάλ. Ο Βόλος μετά το ισόπαλο 4-4 με τον ΠΑΟΚ μετράει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, έχοντας όμως σταθεί στο ύψος του απέναντι σε αντιπάλους όπως η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ολυμπιακός. Σαφώς και δεν μπορεί να είναι όλα καλά μετά από ένα τέτοιο αρνητικό σερί, ωστόσο τα ματς που ακολουθούν στο πρωτάθλημα με Παναιτωλικό μέσα, ΠΑΣ Γιάννινα έξω, Λαμία έξω και Απόλλωνα Σμύρνης μέσα μέχρι να φύγει το 2021 είναι παιχνίδια στα οποία τα θετικά αποτελέσματα με ανάλογες εμφανίσεις γίνεται να έρθουν. Πριν το ματς με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό πάντως, υπάρχει το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο ο Βόλος θα αντιμετωπίσει με την κατάλληλη προσοχή καθώς είναι ένας θεσμός στον οποίο η ομάδα της Μαγνησίας θέλει να προχωρήσει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα