Ιωνικός: «Ανύπαρκτο πέναλτι, αλλοίωση αποτελέσματος» (vid)

Ιωνικός: «Ανύπαρκτο πέναλτι, αλλοίωση αποτελέσματος» (vid)

Newsroom
 Ιωνικός: «Ανύπαρκτο πέναλτι, αλλοίωση αποτελέσματος» (vid)

bet365

Στη Νίκαια εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά των ρέφερι Περράκη και Τζοβάρα, με αφορμή το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρησή τους στην Κρήτη.

Δριμύ κατηγορώ κατά των ρέφερι Περράκη και ο Τζοβάρα με αφορμή το πέναλτι που καταλογίστηκε σήμερα (28/11) εναντίον του και έχασε 2-1 από τον ΟΦΗ εξαπέλυσε ο Ιωνικός. Στην ομάδα τονίζουν πως και δεν υπήρχε παράβαση του Τσιγκρίνσκι και στην αρχή της φάσης υπήρξε χέρι ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων αλλά δεν καταλογίστηκε παράβαση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ως ΠΑΕ Ιωνικός έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή, που όπως φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αναφορικά με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε σήμερα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Όπου στο 90ο λεπτό ο διαιτητής VAR Γεώργιος Τζοβάρας ενημέρωσε τον διαιτητή Κωνσταντίνο Περράκη για ένα ανύπαρκτο πάτημα – πέναλτι, που είδε, του Τσιγκρίνσκι πάνω στον Γιάννου.

Πριν φτάσουμε, δε, εκεί, στο ξεκίνημα της φάσης, υπάρχει ένα καταφανέστατο χέρι του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Λάμπρου, που δίνει τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να συνεχίσει την επίθεση της και να καταλήξει στο κερδισμένο πέναλτι. Πρόκειται για μια παράβαση την οποία αγνοούν διαιτητής και διαιτητής VAR και ελέγχουν μόνο την εξέλιξη. Άγνωστο γιατί. Εκτός αν θεωρούν... ακούσιο το απλωμένο χέρι του αντίπαλου επιθετικού, που δίνει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να αναπτύξει την επίθεση του αντικανονικά. Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον αρχιδιαιτητή κ.Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διότι εδώ μιλάμε για μια ξεκάθαρη παράβαση των κανονισμών και λάθος χρήσης του VAR που κατέληξε σε αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας που δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα