Ρότα στους ανθρώπους της ΑΕΚ: «Δεν μας αγγίζουν συμπεριφορές που δεν εκφράζουν μια ομάδα και τον κόσμο της»

Δημήτρης Βέργος
Ρότα στους ανθρώπους της ΑΕΚ: «Δεν μας αγγίζουν συμπεριφορές που δεν εκφράζουν μια ομάδα και τον κόσμο της»

bet365

Απόλυτη ψυχραιμία έδειξε ο Λάζαρος Ρότα μετά το περιστατικό που συνέβη έπειτα από τη λήξη του αγώνα στα Γιάννενα. Τι έλεγε στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καταδίκασε το ρατσιστικό περιστατικό που έλαβε χώρα μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες με αποδέκτη τον Λάζαρο Ρότα. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης ήταν ψύχραιμος, χειροκροτώντας απλά ειρωνικά και δείχνοντας στην εξέδρα το τελικό σκορ πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Ένας άνθρωπος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό και είχε δει μόνο την αντίδραση του Ρότα προς την εξέδρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση, ωστόσο όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ζήτησε να μεταφερθεί η προσωπική συγγνώμη στον παίκτη, αλλά και το ευχαριστώ για την ψύχραιμη αντίδρασή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρότα παρέμεινε ήρεμος και στη συνέχεια σε όσα έλεγε στους ανθρώπους της ΑΕΚ μετά το περιστατικό. Χαρακτηριστικά τόνιζε ότι «δεν χρειάζεται να δίνουμε αξία σε κάποιους λίγους και σε μεμονωμένες συμπεριφορές, οι οποίες δεν εκφράζουν μια ομάδα και τον κόσμο της».

Μάλιστα ο Ρότα σε όσα μετέφερε στους κιτρινόμαυρους, στεκόταν στους μικρούς φίλους που περίμεναν έξω από το γήπεδο για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι, λέγοντας: «Πιο πολύ με ευχαρίστησαν τα μικρά παιδιά που ζητούσαν μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τέτοιες συμπεριφορές που δεν μας αγγίζουν».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα