Νιόπλιας: «Βλέπουμε πόσο ωραίο είναι να υπάρχει βάθος στον πάγκο» (vid)

Νιόπλιας: «Βλέπουμε πόσο ωραίο είναι να υπάρχει βάθος στον πάγκο» (vid)

Newsroom
Νιόπλιας: «Βλέπουμε πόσο ωραίο είναι να υπάρχει βάθος στον πάγκο» (vid)

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στις επιστροφές παικτών στον ΟΦΗ μετά το 2-1 επί του Ιωνικού και στάθηκε στο βάθος που έχει η ομάδα το στον πάγκο.

Mετά την επικράτηση 2-1 επί του Ιωνικού, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, δήλωσε:

«To πρώτo σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή καλών παικτών. Περιμένουμε και τους άλλους. Σήμερα μας έσπρωξε πολύ ο πάγκος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιστροφή του Τσίλια γιατί είχε να παίξει 2 χρόνια και με τον Γιάννου συνεργάστηκαν πέρυσι. Βλέπουμε πόσο ωραίο είναι να υπάρχει βάθος στον πάγκο».

Για τα παιχνίδια στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη:

«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, έπαιξα σε δύο τελικούς με τον ΟΦΗ, μακάρι να πάμε μακριά αλλά έχουμε μπροστά μας και έναν δύσκολο αντίπαλο».

Για την αλλαγή διάταξης και την επιθετικότητα της ομάδας του στο φινάλε:

«Έχουμε δουλέψει το σύστημα με τρεις αμυντικούς εδώ και έναν μήνα και ταίριαζε και κούμπωνε με τον Ιωνικό. Είναι και δείγμα αυτοπεποίθησης. Δεν περιμέναμε ότι ο Ιωνικός θα παίξει με τρία στόπερ και μπράβο τους που το έπαιξαν τόσο καλά».

Για τις δράσεις του ΟΦΗ υπέρ των γυναικών, με αφορμή τη διεθνή μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών:

«Η ομάδα μας πάντα είναι δίπλα σε αυτές τις δράσεις, όλοι γεννηθήκαμε από γυναίκα και πάντα πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τις προστατεύουμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα