Τόνια Χαβούζογλου: «Ελ Αραμπί ο αγαπημένος μου όλων των εποχών, εδώ να μείνει»

Δημήτρης Τομαράς
Τόνια Χαβούζογλου: «Ελ Αραμπί ο αγαπημένος μου όλων των εποχών, εδώ να μείνει»

bet365

Η Τόνια Χαβούζογλου, φίλαθλος του Ολυμπιακού, μίλησε στο Match Programme του ματς με τον Βόλο για τον Ελ Αραμπί αλλά και την έλλειψη παιδείας για τους ΑμΕΑ στην Ελλάδα.

Ο Τόνια - που ήταν προσκεκλημένη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πρόσφατο ντέρμπι και ξεκαθάρισε πως η κατάσταση της υγείας της δεν την επηρεάζει σε σχέση με όσα θέλει να κάνει αλλά και το να βλέπει τον Ολυμπιακό από κοντά - μίλησε μεταξύ άλλων στο Match programme για:

Το πως έγινε Ολυμπιακός και πότε πήγε πρώτη φορά στο γήπεδο: Ο πατέρας μου με πώρωσε από μικρό παιδί. «Άρρωστος» Ολυμπιακός. Πήγα γύρω στα 20 πρώτη φορά και εννοείται στο παλιό Καραϊσκάκη.

Την πρωτοβουλία των Ολυμπιακού και ΑΕΚ με τη Μυρτώ και την ίδια: Ήταν μία υπέροχη πρωτοβουλία. Χρειάζεται πολλή δουλειά και επιμονή στο κομμάτι των διακρίσεων τόσο σχετικά με τις οπαδικές προτιμήσεις όσο και στο κομμάτι των ΑμΕΑ. Πρέπει να τα προβάλλουμε ξανά γιατί ακόμα υπάρχει μεγάλη έλλειψη παιδείας.

ΤΟΝΙΑ

Το τι σημαίνει για εκείνη ο Ολυμπιακός: Τα πάντα όλα. Είναι όλη μου η ζωή.

Τον αγαπημένο της παίκτη: Ελ Αραμπί. Ο αγαπημένος μου όλων των εποχών. Το βροντοφωνάζω με όλους τους τρόπους.

Το τι μήνυμα θα ήθελε να του στείλει: Εδώ να μείνεις.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα