Μεταξάς: «Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να νικάμε τις μεγάλες ομάδες»

Newsroom
Μεταξάς: «Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να νικάμε τις μεγάλες ομάδες»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Ηρακλής Μεταξάς, με τον τεχνικό του ΠΑΣ να τονίζει πως θέλει η ομάδα να φτάσει στο σημείο να νικάει τέτοιους αντιπάλους.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 ανέφερε σχετικά: «Το ματς κρίθηκε σήμερα στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η μπάλα, σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις. Η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει ένα περίεργο γκολ, νομίζω κόντραρε και κάπου η μπάλα. Είχε βεβαίως και η ΑΕΚ φάσεις, αλλά είχαμε και εμείς. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε στιγμές για κάτι καλό. Δεν σκοράραμε όμως και γι αυτό φεύγουμε ηττημένοι».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γρήγορο γκολ, κάποιες στιγμές ήμασταν και βιαστικοί με γεμίσματα, είναι λεπτομέρειες αυτές που κάνουν τη διαφορά. Καλά παίξαμε γενικά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά. Ειδικά αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν 4 μήνες και που σήμερα, να παίζουμε έτσι με μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, στα ίσα και να φτάνουμε γενικά κοντά στη νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε όμως και να τις νικάμε.

Το καλό είναι ότι σήμερα είχαμε και πάλι πάθος μετά το 5-0, ακολουθήσαμε την τακτική μας και δουλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε να προσπαθούμε κάθε Σ/Κ για τις νίκες, ειδικά στα ματς που είμαστε κοντά. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο θαρραλέοι, λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα