Μαρτίνς για Παπασταθόπουλο: «Καλύτερα ο Σωκράτης, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος»

Μαρτίνς για Παπασταθόπουλο: «Καλύτερα ο Σωκράτης, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος»

Newsroom
Μαρτίνς για Παπασταθόπουλο: «Καλύτερα ο Σωκράτης, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κατάσταση των Παπασταθόπουλου και Κούντε, για τις 14 προκρίσεις που μετρά με τον Ολυμπιακό, για τον αγώνα με τον Βόλο που ακολουθεί, αλλά και για το αν ξεκουράσει παίκτες στα επόμενα ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στη Nova μία μέρα μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, με το 1-0 σε βάρος της Φενέρμπαχτσε. Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στην κατάσταση των Παπασταθόπουλου και Κούντε, για τις 14 προκρίσεις που μετρά με τους ερυθρόλευκους, για τον αγώνα με τον Βόλο που ακολουθεί, αλλά και για το αν ξεκουράσει παίκτες στα επόμενα ματς.

Για την κατάσταση των Mαντί, Σωκράτη και Κούντε:

«Ο Μαντί είναι καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ο Σωκράτης σήμερα εμφανίστηκε καλύτερα, θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Μπορεί να είναι καλύτερα από χθες, αλλά θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να γίνουν κάποιες απαραίτητες δοκιμές, κάποιος έλεγχος, για να δούμε αν μπορεί να ανταποκριθεί στα επόμενα παιχνίδια . Ο Κούντε χρειάζεται λίγο χρόνο, διότι έχει ένα πόνο που δεν υποχωρεί».

Για τις 14 ευρωπαϊκές προκρίσεις και το γεγονός ότι οι τέσσερις από αυτές ήρθαν στα τελευταία λεπτά:

«Θα προτιμούσα να έχω αυτές τις προκρίσεις χωρίς να χρειαστεί να πιεστούμε τόσο πολύ και να ζούμε με την αγωνία ως τα τελευταία λεπτά. Όταν παίζεις όμως κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους πρέπει να παλεύεις και να είσαι συγκεντρωμένος ως το τελευταίο λεπτό. Το να παίζεις απέναντι στη Μίλαν, την Άρσεναλ και την Αϊντχόφεν για την πρόκριση δεν είναι τόσο απλό, ήταν πολύ σημαντικές προκρίσεις και έπρεπε να παλέψουμε και να επιμείνουμε. Μου αρέσει η ομάδα να παλεύει και να προσπαθεί ως το τέλος. Θα μου άρεσε να παίρνουμε προκρίσεις χωρίς να υποφέρουμε πολύ, όμως πολλές φορές πρέπει για να κερδίσεις σημαντικές προκρίσεις και να υποφέρεις».

Για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο:

«Η βιταμίνη αυτοπεποίθησης έχει δοθεί στους παίκτες οπότε ο προπονητής δεν χρειάζεται να κάνω κάτι για να δώσει κίνητρο σε αυτούς. Είναι σε ανεβασμένη ψυχολογία και παίζουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που χρειάζεται βαθμούς και έχει στερήσει βαθμούς από ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Είναι μια ομάδα που χρειάζεται βαθμούς και θα προσπαθήσει να στερήσει βαθμούς από τον Ολυμπιακό αλλά πρέπει εμείς να κλείσουμε με νίκη αυτή την τριάδα παιχνιδιών. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί για να το πετύχουμε αυτό».

Για το αν θα ξεκουράσει παίκτες ενόψει Βόλου:

«Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα συμβεί αυτό. Πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ποιοι είναι περισσότερο κουρασμένοι που χρειάζονται ένα διάλειμμα ξεκούρασης και όσοι παίκτες είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση θα αγωνιστούν. Θα εκτιμήσουμε πρώτα τη φυσική κατάσταση των παικτών, ποιο είναι το ποσοστό κούρασης και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα