Αστέρας Τρίπολης: Μπήκε ο Σονί, «ερωτηματικό» για Μουνάφο

Βασίλης Μπαλατσός
Αστέρας Τρίπολης: Μπήκε ο Σονί, «ερωτηματικό» για Μουνάφο

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς μπορεί να υπολογίζει τον Κέβιν Σονί, ενώ η περίπτωση του Χουάν Μουνάφο θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στη Τρίπολη (27/11, 17:15).

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη Τρίπολη (27/11, 17:15). Ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή και κάλεσε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο τεχνικός των Αρκάδων υπολογίζει κανονικά τον Κέβιν Σονί, ο οποίος είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια, ενώ τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Χουάν Μουνάφο. Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός είχε τραυματιστεί στα πλευρά στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη δεδομένα εκτός είναι ο Ντάνι Σανταφέ, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε, ο Καπίγια είναι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ ο Χερόνιμο Μπαράλες εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του για την αποβολή του στους «Ζωσιμάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα