Ατρόμητος:«Εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα, θα κάνουμε έφεση»

Ατρόμητος:«Εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα, θα κάνουμε έφεση»

Newsroom
Ατρόμητος:«Εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα, θα κάνουμε έφεση»

bet365

Η ομάδα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το ύψος της ποινής που επιβλήθηκε σε εκείνη και τον Αγγελόπουλο από το αρμόδιο όργανο της διοργανώτριας αρχής.

Τη δυσαρέσκειά του για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα από τα αρμόδια όργανα της Super League και επίσης την «καμπάνα» στον Γιάννη Αγγελόπουλο (απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες) εξέφρασε ο Ατρόμητος. Ο οποίος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως θα ασκήσει έφεση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και το υψηλότατο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ως Ατρόμητος θεωρούμε ότι αναίτια εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα εναντίον μας, σε έναν αγώνα, που δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, δεν καταγράφηκε η παραμικρή διακοπή στη ροή του αγώνα και πολύ περισσότερo όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αναμετρήσεων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ασκήσει άμεσα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή κατά της πρωτόδικης απόφασης».

Από τα μεγαλύτερα πρόστιμα σε αγώνα που δεν έγινε τίποτα

Μάλιστα όπως σχολίαζαν στον Ατρόμητο: «Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα της φετινής Super League, σε ένα ματς που πραγματικά δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Επιπλέον, στο θέμα του Γιάννη Αγγελόπουλου και την τιμωρία του. Αποβλήθηκε από τον πάγκο, άρα αυτομάτως του επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής αλλά του επιβλήθηκε επιπλέον τιμωρία σύνολο 15 ημερών επειδή είπε στον Ευαγγέλου: «Πέναλτι είναι. Θα είναι ντροπή αν δεν το δώσεις». Αυτό έχει γραφτεί στην έκθεση, δηλαδή καμία φραστική επίθεση, καμία εξύβριση».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα