Μάντζιος: «Έχουμε τις προσωπικότητες για να αντιδράσουμε»

Μάντζιος: «Έχουμε τις προσωπικότητες για να αντιδράσουμε»

Newsroom
Μάντζιος: «Έχουμε τις προσωπικότητες για να αντιδράσουμε»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν έκρυψε ότι περιμένει από την ομάδα του να αντιδράσει μετά την ήττα ντροπής από τον ΠΑΣ Γιάννινα κι ενόψει του ντέρμπι (28/11) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο προπονητής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports όπου στάθηκε αρχικά στην άθλια εμφάνιση της ομάδας του στη συντριβή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης» λέγοντας ότι… «ήταν ένα σοκ. Σε μια περίοδο στην οποία η ομάδα είχε βρει τον ρυθμό της, τη σταθερότητά της. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε καλό αποτέλεσμα. Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Υπάρχει επόμενη ημέρα, πρέπει να το ξεπεράσουμε. Δουλέψαμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι για να είμαστε έτοιμοι να το αφήσουμε πίσω μας. Έγιναν πολλά λάθη. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Η εικόνα μας δεν δικαιολογεί την πορεία μας και την κατάστασή μας».

Ο 53χρονος τεχνικός στάθηκε περισσότερο στην αντίδραση που περιμένει από την ομάδα του. «Είναι μια δύσκολη περίοδος. Πρέπει να προχωρήσουμε. Να αντιδράσουμε. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, υπάρχουν προσωπικότητες και δεν πρέπει ποτέ ξανά να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα», είπε για να αναφερθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Δεν γίνεται να ξαναδούμε την ίδια εικόνα. Το ντέρμπι είναι κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα αυτού και θα πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν πριν το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Στα ντέρμπι είναι θέμα ημέρας. Είναι θέμα το ποιος θέλει το αποτέλεσμα περισσότερο, πέρα από τα κομμάτια τακτικής και σχεδιασμού που δουλεύουμε και πάνω σε αυτό δώσαμε μεγάλη έμφαση».

Ρωτήθηκε για την πληρότητα του ρόστερ ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα κι αν υπάρχουν δεδομένες απουσίες. «Ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Έχουμε ένα κρούσμα (Covid 19) που σίγουρα θα μείνει εκτός. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τα οποία θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε ποιοι θα είναι σίγουρα διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα