Ηχηρό μήνυμα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ κατά της έμφυλης βίας: «Αν η απόρριψη σε τσαντίσει, βάρα σουτάκια» (vid)

Κώστας Τόπας
Ηχηρό μήνυμα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ κατά της έμφυλης βίας: «Αν η απόρριψη σε τσαντίσει, βάρα σουτάκια» (vid)

bet365

Με ένα τρομερό βίντεο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ ΟΦΗ έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας.

H 25η Νοεμβρίου έχει ανακηρυχθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών», γι' αυτό και η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, πέντε ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, οι Νίκος Κοροβέσης, Αντίλ Ναμπί, Μιγκέλ Μεγιάδο, Δημήτρης Σωτηρίου και Τριαντάφυλλος Πασαλίδης παίρνουν θέση και ξεκαθαρίζουν ότι όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε τον φόβο των γυναικών, δύναμη.

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς απηύθυνε πρόσκληση σε όλες τις γυναίκες στο «Θ. Βαρδινογιάννης», με συμβολική τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ στην Θύρα 1, για τον αγώνα με τον Ιωνικό (28/11, 15:00).

Αναλυτικά:

«Κάνουμε το φόβο των γυναικών, ΔΥΝΑΜΗ"

Σήμερα 25 Νοεμβρίου, Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, ο OFI Crete F.C. και το Strong-me στέλνουν από κοινού, το πιο ΗΧΗΡΟ μήνυμα κατά της έμφυλης βίας! Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι Νίκος Κοροβέσης, Αντίλ Ναμπί, Μιγκέλ Μεγιάδο, Δημήτρης Σωτηρίου και Τριαντάφυλλος Πασαλίδης παίρνουν θέση και ξεκαθαρίζουν ότι όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε το φόβο των γυναικών, ΔΥΝΑΜΗ!

Το “Strong me” είναι ένα κίνημα, το οποίο στοχεύει στην πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, ενώνοντας τους φορείς που ασχολούνται με την στήριξη και την ενδυνάμωση των γυναικών που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας καθώς και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Την Κυριακή καλούμε ΟΛΕΣ τις γυναίκες στο γήπεδο: https://www.oficretefc.com/drasis/kane-ton-fovo-sou-dynami/».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: Video Screen

SUPERLEAGUE NEWS FEED