Η επιβεβλημένη αλλαγή προσώπων στην 11αδα του Άρη

Η επιβεβλημένη αλλαγή προσώπων στην 11αδα του Άρη

Newsroom
Η επιβεβλημένη αλλαγή προσώπων στην 11αδα του Άρη

bet365

Οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό με την απογοητευτική εικόνα αυτών που τους είχε αντικαταστήσει, καθιστά αναγκαίες τις αλλαγές προσώπων στην 11αδα του Άρη ενόψει του ντέρμπι (28/11) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην πραγματικότητα, αυτές χαρακτηρίζονται προβλεπόμενες και το πιθανότερο είναι να μην είχαν γίνει ποτέ αν δεν προέκυπταν τα προβλήματα τραυματισμών, υπό την έννοια ότι ο Άκης Μάντζιος έχει αποδείξει ότι δεν είναι θιασώτης των μεγάλων αλλαγών. Ειδικά φέτος όπου χρειάστηκε να… μαδήσει τη μαργαρίτα έως ότου βρει ομοιογενές σχήμα και ισορροπία μεταξύ όλων των γραμμών. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να παρακάμψει το πρόβλημα του Φαμπιάνο στον προσαγωγό και να ρισκάρει ενδεχόμενη απουσία του Βραζιλιάνου για μεγάλο χρονικό διάστημα (σ. σ. αυτός ο κίνδυνος υπήρχε σε περίπτωση που αγωνίζονταν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα), ούτε φυσικά να ρισκάρει με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τις στοιχειώδες κινήσεις λόγω χτυπήματος στον αυχένα. Κι αυτός υποβλήθηκε σε θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Η επιστροφή τους στις προπονήσεις, ο Σουηδός ήδη προπονείται σε φουλ ρυθμό, προεξοφλούν την παρουσία τους στο βασικό σχήμα με την προσδοκία ότι θα επιστρέψει και η κανονικότητα στην αμυντική γραμμή. Βέβαια, δεν είναι οι μοναδικές αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο Άκης Μάντζιος. Μέχρι στιγμής, η επένδυση στον Χουάν Ιτούρμπε έχει οδηγήσει σε απώλειες βαθμών, οπότε το σενάριο επιστροφής του Ντάνιελ Μαντσίνι προφανέστατα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το ερωτηματικό αφορά κυρίως τον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου εκεί δεν υφίσταται σημαντική επιστροφή αφού ο Φακούντο Μπερτόγλιο (στην Τούμπα) θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίες που του επιβλήθηκαν. Εκεί, υπάρχουν δύο σενάρια. Ο Ματέο Γκαρσία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής. Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό των τριών αμυντικών χαφ (Λούκας Σάσα, Τζέγκο και Ντιαγέ), το οποίο δοκιμάστηκε σε δύο αγώνες και είχε αποφέρει αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα