Mαργαρίτης Σχοινάς: «Είδα το μοντέλο του αξιοκρατικού συστήματος μέσα από τον Άρη»

Mαργαρίτης Σχοινάς: «Είδα το μοντέλο του αξιοκρατικού συστήματος μέσα από τον Άρη»

Newsroom
Mαργαρίτης Σχοινάς: «Είδα το μοντέλο του αξιοκρατικού συστήματος μέσα από τον Άρη»

bet365

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς χρησιμοποίησε την αγάπη του για τον Άρη και δύο διαφορετικές εμπειρίες που είχε ως φίλαθλος, ως μοντέλο ενός αξιοκρατικού συστήματος που παρέχει ευκαιρίες σε όλους.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, επιχειρηματολόγησε επί της σημασίας ύπαρξης ενός αξιοκρατικού συστήματος στη σύνοδο ολομέλεια και επί της ουσίας πήρε πολύ ξεκάθαρη θέση υπέρ της διατήρησης των τωρινών ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών θεσμών και κατά της European Super League που βρίσκεται στα σκαριά από τους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς συλλόγου. Προφανώς, ο Μαργαρίτης Σχοινάς εξέφρασε την αντίθεση άποψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά σχετικών εγχειρημάτων τα οποία έχουν ως σκοπό τον αποκλεισμό των ευρωπαϊκών συλλόγων με χαμηλότερη φήμη και οικονομική δυνατότητα.

Ως παράδειγμα χρησιμοποίησε τον εαυτό του για να αναδείξει ότι κάθε σύλλογος θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να βρεθεί αντιμέτωπος με τους καλύτερους και κατ’ επέκταση, κάθε φίλαθλος να μπορεί να δει από κοντά τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές. «Θέλω να προσθέσω ένα προσωπικό παράδειγμα. Στα 14 μου είχα την ευκαιρία να πάω να δω την αγαπημένη μου ομάδα, τον Άρη Θεσσαλονίκης, να παίζει με τη σπουδαία ομάδα της Σεντ Ετιέν και μερικά χρόνια αργότερα με τη Μάντσεστερ Σίτι και με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε εξελιχθεί σε ένα μοντέλο στο οποίο όλοι έχουν μια ευκαιρία σε ένα ανοιχτό και αξιοκρατικό σύστημα που παρέχει ευκαιρίες σε όλους. Αυτό είναι το μοντέλο στο οποίο πρέπει να βασιστούν τα παιδιά και τα εγγόνια μας, για να φιλοδοξούν τις ίδιες εμπειρίες και τις ίδιες αξίες», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα