Ανσαριφάρντ: «Με αυτόν τον κόσμο στο πλάι μας θα πετύχουμε μεγάλους στόχους φέτος»

Ανσαριφάρντ: «Με αυτόν τον κόσμο στο πλάι μας θα πετύχουμε μεγάλους στόχους φέτος»

Newsroom
Ανσαριφάρντ: «Με αυτόν τον κόσμο στο πλάι μας θα πετύχουμε μεγάλους στόχους φέτος»

bet365

Ενθουσιασμένος με την παρουσία και την στήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έμεινε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους 40.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (21/11) για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, ήταν το ντέρμπι με τον περισσότερο κόσμο στο ελληνικό πρωτάθλημα στην εποχή του κορονοϊού.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα και παρά την ήττα με 3-2, ο κόσμος της Ένωσης, χειροκρότησε τους παίκτες της ομάδας και τον Αργύρη Γιαννίκη, δείχνοντας πως είναι δίπλα στην ομάδα.

Ενθουσιασμένος με την παρουσία των φιλάθλων δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τους ευχαρίστησε κι έστειλε ηχηρό μήνυμα ενόψει συνέχειας.

«Ουάου. Τι υπέροχη υποστήριξη. Με αυτούς τους φανταστικούς οπαδούς δίπλα μας είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε μεγάλους στόχους τη φετινή σεζόν. Μόνο ΑΕΚ», έγραψε χαρακτηριστικά ο 31χρονος Ιρανός στράικερ των «κιτρινόμαυρων».

Καριμ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα