Ζίβκοβιτς: «Κακό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να επιστρέψουμε»

Newsroom
Ζίβκοβιτς: «Κακό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να επιστρέψουμε»

bet365

Για κακό παιχνίδι έκανε λόγο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναφέροντας πως θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει άμεσα.

Αναλυτικά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να επιστρέψουμε. Πρέπει να προπονούμαστε περισσότερο για να δίνουμε περισσότερα στο γήπεδο, το 100%, όχι μόνο στα λόγια. Να δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για τη μάχη του τίτλου, με τον ΠΑΟΚ στο -7 πλέον από τον Ολυμπιακό: «Θα διατηρήσουμε την δίψα μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να δουλεύουμε πολύ και να δείξουμε ότι τα πάμε καλά, αλλά πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δε θέλει να φέρνει ισοπαλίες ή να χάνει, θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Θα κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά όμως και θα συνεχίζουμε».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους που βλέπουν την απόσταση από τον Ολυμπιακό να μεγαλώνει: «Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Έχουμε χρόνο για νίκες και για να επιστρέψουμε. Και θα το κάνουμε αυτό. Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γι' αυτό είμαστε εδώ».

Για τον «τελικό» με τη Σλόβαν: «Είναι το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε γι' αυτό. Είναι διαφορετική κατάσταση, αλλά εμείς θα δουλέψουμε γι' αυτό το παιχνίδι όπως πρέπει και θα πάμε εκεί για τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα