Η αφιέρωση του Φλόρες και η «προφητεία» του Κουτσοσπύρου (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Η αφιέρωση του Φλόρες και η «προφητεία» του Κουτσοσπύρου (vid)

bet365

Ο 25χρονος χαφ του Παναιτωλικού είχε έναν επιπλέον λόγο να σκοράρει στο χθεσινό ματς, ο λόγος που... έτρεξε στον γενικό αρχηγό των «κυανοκίτρινων» και τι τον «συνδέει» με τον Μπέκαμ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού ήταν χθες (21/11) ο Ντέιμπι Φλόρες, αφού χάρις σε ένα δικό του πανέμορφο γκολ τα «καναρίνια» επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και... ξεκόλλησαν από την ουρά. Ευρύτερα η παρουσία του 25χρονου χαφ στο ματς ήταν κομβικότατη και χρίστηκε ως ο MVP ενός «πρόωρου τελικού».

Η ιστορία του «καθηλώνει» καθώς είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά αλλά στάθηκε όρθιος λόγω των τεράστιων ψυχικών αποθεμάτων που διαθέτει, ενώ και ο ίδιος μέσω του Gazzetta ξετύλιξε πρόσφατα το φιλμ της ζωής του που συγκλονίζει.

Ας μείνουμε όμως στα εντός του γηπέδου πεπραγμένα. Μόλις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα... ξέσπασε. Αμέσως έτρεξε στον πάγκο και όλοι έγιναν ένα κουβάρι, ενώ εκείνος έδειχνε τον Χρήστο Κουτσπύρο και ήταν ο πρώτος που αγκάλιασε. Δεν το έκανε τυχαία. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα ο γενικός αρχηγός των «κυανοκίτρινων» και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τους είχε... προφητεύσει τι θα συμβεί. Μετά το γεύμα της ομάδας είπε στον διεθνή χαφ. «Θα κερδίσουμε 1-0 και το γκολ θα το βάλεις εσύ, θυμήσου του». Οπερ και εγένετο δηλαδή.
....

Ο Φλόρες είναι βαθιά θρησκευόμενος και δεν είναι τυχαίο πως πριν από κάθε παιχνίδι προσεύχεται γονατιστός στη σέντρα. Κάτι ανάλογο έκανε και μόλις σκόραρε, ενώ σήκωσε τη φανέλα του και από μέσα έδειξε μία μπλούζα όπου υπήρχαν οι φωτογραφίες δύο ανθρώπων που λατρεύει. Ηταν η γυναίκα του και ο γιος του που πρόσφατα έφτασαν στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά την έλευσή του στα «καναρίνια» και ο Φλόρες έχει την ευκαιρία, μετά από πολύ καιρό, να περάσει χρόνο μαζί με την οικογένειά του. Δεν ήταν στο γήπεδο λόγω ενός μικροπροβλήματος, αλλά έβλεπαν το παιχνίδι από την τηλεόραση και εκείνος τους αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε.

Το οποίο έφερε στο μυαλό όσων τον ξέρουν το «γιατί» τον λένε Ντέιμπι. Βλέπετε ο πατέρας του και ένας θείος του αποφάσισαν να τον ονομάσουν έτσι επειδή ήταν θαυμαστές του Ντέβιντ Μπέκαμ (Deiby από το David) που εκείνα τα χρόνια αγωνίζονταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Φλόρες τους... δικαίωσε, καθώς εξαπέλυσε μία «βολίδα» όπου η μπάλα ανέπτυξε ταχύτητα πάνω από 100 χιλιόμετρα την ώρα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα