Βαλμπουενά: «Τώρα όμως γερνάμε λίγο, δεν είναι πάντα εύκολο» (vid)

Κώστας Τόπας
Βαλμπουενά: «Τώρα όμως γερνάμε λίγο, δεν είναι πάντα εύκολο» (vid)

bet365

Με αφορμή του μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Λυών και Μαρσέιγ ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον νικητή της αναμέτρησης, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Ολυμπιακό αλλά και για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, τίμησε τη φανέλα των Μαρσεγέζων από το 2006 μέχρι το 2014 και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2009), τρία Λιγκ Καπ (2010, 2011, 2012) και δύο γαλλικά Σούπερ Καπ (2011, 2012). Πλέον αγωνίζεται στη χώρα μας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού με τον οποίο μετράει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, 11 γκολ και 36 ασίστ σε 94 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έως τώρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «La Provence» ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το αποψινό ντέρμπι μεταξύ Λυών και Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος (21/11, 21:45, Nova Sports 2) έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον νικητή της αναμέτρησης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ολυμπιακό αλλά και στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Έχω ακόμα Ολυμπιακή καρδιά. Θα στηρίξω την Ολιμπίκ της Μασσαλίας. Αυτοί είναι πάντα ειδικοί αγώνες με υψηλή ένταση μεταξύ δύο μεγάλων γαλλικών συλλόγων. Υπάρχει αγωνιστική κόντρα αλλά και σε επίπεδο οπαδών. Περιμένουμε μεγάλη ένταση στο τερέν και υπέροχη ατμόσφαιρα. Θυμάμαι την επιστροφή μου στο Βελοντρόμ με τη φανέλα της Λυών, ήταν πολύ πολύ περίπλοκο για μένα», ανέφερε αρχικά για το αποψινό ματς και στη συνέχεια μίλησε για την θητεία του στους Πειραιώτες.

«Είμαι δυόμιση χρόνια στον Ολυμπιακό, πάει πολύ καλά. Κερδίζουμε τίτλους, έχουμε κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρό μου. Βρήκα μια οικογένεια, εκτός από το ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη χώρα. Τώρα όμως γερνάμε λίγο! Είμαι 37 χρονών και δίνω συμβουλές σε νέους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα είμαι και σύμβουλος για το RMC. Το να πάμε στην άλλη πλευρά του αθλήματος δεν είναι πάντα εύκολο γιατί μερικές φορές μισούσαμε αυτούς τους συμβούλους! Το κάνω γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είμαι παθιασμένος και μπορώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο και να συζητήσω για ορισμένα πράγματα στο γαλλικό ή και σε άλλα πρωταθλήματα. Μου αρέσει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα