Δεληζήσης: «Βράδυ ντροπής, ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη»

Δεληζήσης: «Βράδυ ντροπής, ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη»

Newsroom
Δεληζήσης: «Βράδυ ντροπής, ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη»

bet365

Ο αρχηγός του Άρη έκανε λόγο για «ήττα ντροπής» μετά το βαρύ 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ανέλαβε μαζί με τους συμπαίκτες του την ευθύνη.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Γιώργος Δεληζήσης:

Αρχικά είπε: «Ήταν το χειρότερο βράδυ όσα χρόνια είναι στην ομάδα. Συγγνώμη από τον κόσμο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ήταν μια ήττα ντροπής. Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς. Πρέπει να αναλύσουμε τι έφταιξε γιατί ακολουθεί ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και πάλι ένα μεγάλο συγγνώμη για σήμερα».

Για το τι έφταιξε: «Είναι κάτι που δεν εξηγείται. Έτυχε πρώτη φορά και δεν το περίμενα. Δεν πρέπει να ακυρώσουμε την προσπάθεια που έχει γίνει. Αυτό το βράδυ είναι ένα βράδυ ντροπής. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Κι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν δεχθεί τόσα γκολ, αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».

Για το τι είπε με τους συμπαίκτες του: «Ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Η ήττα βαραίνει εμάς, εμείς φταίμε και εμείς πρέπει. Ο πρόεδρος μπήκε στα αποδυτήρια, μας είπε ότι αυτά συμβαίνουν. Κι αυτός ήταν απογοητευμένος και είναι μια δύσκολή βραδιά και γι' αυτόν και για όλο τον Οργανισμό. Επιβάλλεται να αντιδράσουμε. Πονάμε την ομάδα, την αγαπάμε και αυτές οι βαριές ήττες μέσα στην έδρα μας πονάνε. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν περιμέναμε ότι θα είχε τέτοια έκβαση το παιχνίδι. Μετά το τρίτο γκολ ό,τι και να κάναμε δεν έβγαινε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα