Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β΄1-2: Το τριφύλλι έκανε «σεφτέ» στην Καλαμάτα!

Newsroom
Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β΄1-2: Το τριφύλλι έκανε «σεφτέ» στην Καλαμάτα!

bet365

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague2 πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β΄ καθώς επικράτησε με 2-1 στην Καλαμάτα με τα γκολ του Αθανασακόπουλου και του Κούτσια.

H Καλαμάτα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα πιέζοντας να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως o Παναθηναϊκός Β᾽ ήταν αυτός που τα κατάφερε. Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ο Αθανασακόπουλος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ταϊρη που παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να αποφύγει το γκολ. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα για το Τριφύλλι, καθώς στα δύο ματς των πρώτων αγωνιστικών με Κηφισιά και ΑΕΚ δεν είχε βρει δίχτυα.

Από κει και πέρα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πίεσε για την άμεση ισοφάριση, αλλά την ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα ανταποκρίθηκαν έχοντας σε σπουδαία μέρα τον κίπερ Ξενόπουλο που πιστώνεται φανταστικές επεμβάσεις και με το υπέρ τους 1-0 έκλεισαν το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έφεραν το ματς στα ίσια, στο 56', με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κόκκορης από τον Μαρτίνη κι αμφισβήτησαν έντονα οι «πράσινοι».

Ο Λουκίνας εκτέλεσε ιδανικά, ο Ξενόπουλος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης και 1-1, με την Καλαμάτα να σημειώνει κι αυτή με την σειρά της το πρώτο γκολ στη σεζόν. Όμως όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός Β΄ αν και δεν είχε την μπάλα στα πόδια του, κατάφερε να ξαναβρεί γκολ στο 82'.

Σε μια από τις αντεπιθέσεις, ο Κούτσιας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας και με εύστοχο πλασέ έγραψε το 1-2 μέσα σε ξέφρενους «πράσινους» πανηγυρισμούς. H «Μαύρη Θύελλα» δεν είχε αντίδραση στη νέα ψυχρολουσία, καθώς και στο 90' ο Ξενόπουλος είχε απάντηση στο επικίνδυνο σουτ του Τάτου


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλειος Φίτσας (Πρέβεζας), με βοηθούς τους Νικόλαο Τριαντάφυλλο (Κορινθίας) και Αντώνη Καλλή (Ανατολικής Αττικής).

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μαβινγκά (44' λ.τρ Μοζέρ), Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Άλβες Ματέους (66' Φελίπε), Τάτος, Κόκκορης (77' Τσαγκαλίδης), Λουκίνας (66' Μαρκόφσκι), Νάνι (66' Aναστασόπουλος).

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Θεοχάρης, Σέχου (87' Τσιριγώτης), Αθανασακόπουλος (87' Καρβούνης), Αντωνίου, Σαρδέλης (71΄Κρυπαράκος), Ρόμπι (71΄Κούτσιας), Μαραθωνίτης, Μαρτίνης (90+΄Ματσαδές), Ηλιάδης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα