ΑΕΚ: Μετά τον Τζαβέλλα χάνει κι ο Τάνκοβιτς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μετά τον Τζαβέλλα χάνει κι ο Τάνκοβιτς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ο Σουηδός εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έτσι μένει εκτός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπως το συνηθίζει πριν τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ, δεν ανακοίνωσε αποστολή. Οι παίκτες θα πάνε στα σπίτια τους και θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής (21/11) στα Σπάτα για μια ενεργοποίηση, πριν η αποστολή αποσυρθεί στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός εξτρέμ ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και μένει εκτός ντέρμπι. Πάντως αυτό δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του Γιαννίκη καθώς δεν θα ξεκινούσε βασικός. Η κατάσταση του Τάνκοβιτς θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Όσο για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο Έλληνας αμυντικός τα έδωσε όλα για να μπορέσει να είναι διαθέσιμος ως και την τελευταία στιγμή. Ωστόσο η εισήγηση του ιατρικού επιτελείου απαγορεύει τη συμμετοχή καθώς η χρησιμοποίησή του αποτελεί ρίσκο από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Τζαβέλλας συνέχισε το Σάββατο θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα -πλην Γαλανόπουλου φυσικά- δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα για τον Γιαννίκη, ο οποίος ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο της ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα