Ηλιάδης: «Η οφειλή στον Τσουμάνη δε δημιουργήθηκε από εμένα»

Ηλιάδης: «Η οφειλή στον Τσουμάνη δε δημιουργήθηκε από εμένα»

Newsroom
Ηλιάδης: «Η οφειλή στον Τσουμάνη δε δημιουργήθηκε από εμένα»

bet365

Με επιστολή του προς τον Τύπο, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την οφειλή προς τον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης κατηγόρησε και τον Δημήτρη Ηλιάδη για την οφειλή στον Νίκο Τσουμάνη και με δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος των «κίτρινων» σημείωσε τα εξής. «Αντιπαρέρχομαι τον απαξιωτικό και προσβλητικό χαρακτηρισμό προς το πρόσωπο μου, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης με αφορμή την υπόσχεση της για εξόφληση της οφειλής στην οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Τσουμάνη. Την αντιπαρέρχομαι για δύο λόγους: Πρώτον γιατί κατά τη σύντομη δεύτερη διοικητική μου παρουσία στην ΠΑΕ Αρης, παρότι εξαναγκάστηκα να αποχωρήσω, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΟΦΕΙΛΗ στον αδικοχαμένο πρώην ποδοσφαιριστή της εταιρείας. Δεύτερον γιατί εκτιμώ ότι οι χαρακτηρισμοί δεν εκφράζουν τον κ. Καρυπίδη, ο οποίος γνωρίζει περί «καταστροφών ομάδων» από την παρουσία του στην ΠΑΕ Βέροια.

Αρα γνωρίζει από διοικητικές αστοχίες, πολύ δε περισσότερο όταν εξαναγκάζεσαι να αποχωρήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως έγινε με εμένα. Οσοι επιχειρούν να βγάλουν τα απωθημένα τους και παρασέρνουν τον κ. Καρυπίδη σε προσβλητικές ανακοινώσεις για πρόσωπα που δεν έχουν ευθύνη για το συγκεκριμένο θέμα, κάνουν προσωπικές μικροπολιτικές και δεν εξυπηρετούν την ΠΑΕ Αρης. Εύχομαι στον αγαπημένο μου Αρη να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει κατά τη φετινή χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα