Βόλος: «Στόχος μας η επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο»

Βόλος: «Στόχος μας η επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο»

Newsroom
Βόλος: «Στόχος μας η επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο»

bet365

Η ομάδα «εξήγησε» γιατί όρισε γενική είσοδο 1 ευρώ στα επερχόμενα παιχνίδια της στο Πανθεσσαλικό.

Την απόφασή του να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στα επερχόμενα εντός έδρας παιχνίδια του με ΟΦΗ και Παναιτωλικό γνωστοποίησε πρόσφατα ο Βόλος. Η ομάδα με σημερινή (18/11) της τοποθέτηση εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, όταν και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Βόλος «έχει θέσει σαν στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΕ Βόλος να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, θα θέλαμε τονίσουμε ότι ο σκοπός της κίνησης αυτής δεν είναι η προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Βόλος πήρε την απόφαση αυτή, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της ομάδας -κυρίως ανέργων και πολυτέκνων – οι οποίοι λόγω οικονομικών συνθηκών δυσκολεύονταν να βρεθούν στο γήπεδο μαζί με την οικογένεια τους και να παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης τους στη Σούπερ Λίγκα.


Γιατί η ΠΑΕ Βόλος όχι μόνο αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά έχει θέσει σαν στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο. Και με αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα