Με Ορός και Μεγιάδο η Τσακαρίτα δεν έχασε ποτέ και ανέβηκε κατηγορία! (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Με Ορός και Μεγιάδο η Τσακαρίτα δεν έχασε ποτέ και ανέβηκε κατηγορία! (vid)

bet365

Ο Βόλος θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ και οι Αργεντινοί των δύο ομάδων θα έχουν πολλά να θυμηθούν από την πετυχημένη συνύπαρξή τους στο Villa Crespo.

Με ένα μίνι ντέρμπι θα ανοίξει αύριο (20/11) η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, καθώς ο Βόλος θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ. Σε ένα ματς όπου θα υπάρχει έντονο λάτιν χρώμα, αφού μεταξύ άλλων τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους Νίκολας Ορός και Μιγκέλ Μεγιάδο από την Αργεντινή.

Ο πρώτος ήρθε το καλοκαίρι στα μέρη μας για λογαριασμό των γηπεδούχων και στις αρχές της σεζόν στάθηκε άτυχος καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό. Ντεμπουτάρισε πριν τη διακοπή στη Νίκαια και το ότι σε μόλις δύο εμφανίσεις του έχει σημειώσει ισάριθμα γκολ, αποτυπώνει ανάγλυφα πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να προσφέρει πολλά. Ο δεύτερος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από το 2018 που έγινε κάτοικος Ηρακλείου έχει αποδείξει πως πρόκειται για μία εξαιρετική λύση στο «6» και συγκαταλέγεται στους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας.
mellado

Οι δυο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι στα ελληνικά γήπεδα και αυτόματα θα έχουν να θυμηθούν πολλά από το άκρως και πετυχημένο κοινό τους παρελθόν. Βλέπετε υπήρξαν συμπαίκτες και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Τσακαρίτα Τζούνιορς, στην προ ετών (ξέφρενη) πορεία της προς την άνοδο την οποία πανηγύρισε στις 30 Ιουλίου του 2017 μετά το 1-1 κόντρα στη Σαν Μάρτιν, όπου αμφότεροι βρίσκονταν στην αρχική της σύνθεσή.

Ευρύτερα εκείνη τη χρονιά έπαιξαν ταυτόχρονα σε 14 παιχνίδια της και τυχαίο ή μη η ουσία είναι πως η Τσακαρίτα στο επιμέρους σκορ δεν έχασε ποτέ! Το ρεκόρ της με τους δυο στην ενδεκάδα (από την αρχή ή ως αλλαγή κτλ) ήταν 8-6-0, ενώ στα αθροιστικά 959 αγωνιστικά λεπτά της... κοινής τους διαβίωσης σημείωσε 15 γκολ και δέχθηκε μόλις 4. Το ένα μάλιστα με σκόρερ τον μεσοεπιθετικό του Βόλου (στο 3-0 επί της Κόρδομπα). Παράλληλα σε αρκετά παιχνίδια υπήραν κλασικό «δίδυμο» στον άξονα, καθώς ο Ορός έπαιζε συχνά «8άρι» με κλασικό «κόφτη τον Μεγιάδο.

Ο τελευταίος έμεινε στην Τσακαρίτα μέχρι που μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Κρήτη, ο Ορός επέστρεψε μετά το φινάλε εκείνης της χρονιάς στη Ράσινγκ Κλουμπ που ανήκε και αύριο στο Βόλο θα ξυπνήσουν μνήμες θριάμβου.

....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα