ΠΑΕ Άρης: «Κατ’ εξαίρεση ο Θόδωρος Καρυπίδης θα τακτοποιήσει την απαίτηση των 31.000 στην οικογένεια Τσουμάνη»

ΠΑΕ Άρης: «Κατ’ εξαίρεση ο Θόδωρος Καρυπίδης θα τακτοποιήσει την απαίτηση των 31.000 στην οικογένεια Τσουμάνη»

Newsroom
ΠΑΕ Άρης: «Κατ’ εξαίρεση ο Θόδωρος Καρυπίδης θα τακτοποιήσει την απαίτηση των 31.000 στην οικογένεια Τσουμάνη»

bet365

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης καθώς θα τακτοποιήσει (κατ’ εξαίρεση) την οφειλή των 31.000 ευρώ προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Τσουμάνη, παρότι δεν είναι χρέος που αφορά την τωρινή εταιρία!

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Τσουμάνη είχε στείλει επιστολή στην ΠΑΕ Άρης στην οποία αφού την ευχαρίστησε για την τελετή που πραγματοποιήθηκε πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό και σημείωσε την αγάπη του εκλιπόντος για τον σύλλογο αναγνώρισε ότι… «παρότι εσείς προσωπικά ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (Θόδωρος Καρυπίδης) προς τιμή σας δεν του χρωστάγατε ούτε ένα ευρώ, γνωρίζετε όμως ότι κι ο Νίκος είναι ένα από τα αδικημένα παιδιά της παλιάς διοικητικής κατάστασης της ΠΑΕ που έχασαν τα δεδουλευμενα τους. Εκείνη η στοιχειωμένη απόφαση της ΠΕΕΟΔ (607του 2014 ) δυστυχώς παρέμεινε μέχρι φέτος ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ, παρότι αναγκασθηκατε με σειρά αποφάσεων, είτε του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, είτε του CAS, να πληρώσετε από την τσέπη σας τους συμπαίκτες του ΚΟΝΤΟΒΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ, όπως και τους SISTON,UMBIDES,PORTILLA κλπ.

Θεωρούμε οτι μπροστά στα τουλάχιστον 3.000.000€ που άδικα πληρώσατε για τα σπασμένα άλλων,το ποσό των 50.000€ που μαζί με τους τόκους ποτέ δεν πληρώθηκε στον Νίκο, ωχριά και τόσο για σας, όσο και για την ΠΑΕ. Σαν οικογένεια αποφασίσαμε για να αποκαταστήσουμε τουλάχιστον ηθικά το παιδί και τον αδελφό μας,να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμενα του από όλες τις ομάδες που δεν του τα πλήρωσαν».

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι παρότι αυτή η οφειλή δεν έχει την παραμικρή σχέση με την τωρινή ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει την οφειλή, στη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη.

«Προς αποφυγή παρερμηνειών, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η απαίτηση των 31.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Νίκου Τσουμάνη, αφορά σε χρέος της παλιάς ΠΑΕ και καμία σχέση δεν έχει με την διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αφορά απαίτηση του 2014 και αποτελεί οφειλή που άφησαν οι καταστροφείς του ΑΡΗ, Δημήτρης Ηλιάδης και Λάμπρος Σκόρδας.

Παρόλα αυτά, κατ’ εξαίρεση για τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει την οφειλή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα