Η «πρωτόγνωρη» περίπτωση για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, στο πρωτόκολλο δεν προβλέπεται αναβολή

Newsroom
Η «πρωτόγνωρη» περίπτωση για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, στο πρωτόκολλο δεν προβλέπεται αναβολή

bet365

Στο υγειονομικό πρωτόκολλο της κατηγορίας δεν αναφέρει κάπου πως θα αναβληθεί ένα παιχνίδι εφόσον βρεθούν θετικοί στον κορονοϊό τα μέλη του τιμ μίας ομάδας, όμως δεν υπάρχει «προηγούμενο» περίπτωσης όλα μαζί και ταυτόχρονα να προσβληθούν από κορονοϊό.

Μία πρωτόγνωρη, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, κατάσταση βιώνει από σήμερα (16/11) ο Ατρόμητος καθώς τα μέλη του τεχνικού του επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας, κάτι που οδήγησε τους Περιστεριώτες στην απόφαση να αιτηθούν την αναβολή του επερχόμενου αγώνα τους με τον ΠΑΟΚ (21/11), με το σκεπτικό πως δεν μπορεί κάποιο μέλος του τιμ να βρίσκεται στον πάγκο και να δώσει οδηγίες.


Στο υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League Interwetten δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη, καθώς γίνεται αναφορά για αναβολή αγώνα μόνο εάν υπάρξουν μίνιμουμ 7 κρούσματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Για στελέχη του τιμ δεν παρατηρείται κάποια ξεχωριστή αναφορά, ούτε όμως και αποσαφηνίζεται τι θα ισχύσει σε περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη, όταν δηλαδή δεν θα δύναται κάποιος εκ των προπονητών να κοουτσάρει την ομάδα.

Παράλληλα δεν προβλέπεται αναβολή, ακόμη και αν οι δύο ομάδες (στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ), συναινέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
5. Αν στην ομάδα εντοπισθούν 7 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν τον αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

6. Αν στην ομάδα εντοπισθούν 9 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές σε δύο διαδοχικούς ελέγχους, τότε αναστέλλονται οι ομαδικές προπονήσεις για 7 ημέρες (συνεχίζεται η ατομική άθληση) και οι αθλητές επιστρέφουν στις ομαδικές προπονήσεις μετά από αρνητικό μοριακό τεστ την 7η μέρα από την ημερομηνία του τελευταίου κρούσματος. Στη συνέχεια η διαδικασία συνεχίζεται όπως πριν από την εμφάνιση κρουσμάτων, με τον εβδομαδιαίο έλεγχο.
...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα