Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει να παίξει σε όλη τη σεζόν ο Σεμέδο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει να παίξει σε όλη τη σεζόν ο Σεμέδο

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ακόμα σε μεγάλη εκτίμηση τον συμπατριώτη του και ιδανικά θα ήθελε να τελειώσει τη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ιδανικά για τον Σεμέδο θα ήθελε να τελειώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο Λιμάνι και φυσικά να τον χρησιμοποιήσει σε ένα από τα ματς του Ολυμπιακού πριν τις γιορτές. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξάλλου είχε τοποθετηθεί και μέσω της NOVA για την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο και πως τον περίμενε πίσω στην ομάδα.

Ο Σεμέδο ως γνωστόν επανήλθε σε ατομικές προπονήσεις στον Ρέντη μετά από μία αποχή της τάξεως των 2 μηνών.

Προπονήθηκε επίσης για πρώτη φορά με την ομάδα μετά από 2.5 περίπου μήνες. Προφανώς και δεν θα είναι έτοιμος από τη μία στιγμή στην άλλη, ωστόσο ο προπονητής των Πειραιωτών πόνταρε στην επάνοδό του. Βέβαια από εκεί και πέρα είναι το πως θα επιλέξει να χειριστεί το θέμα και η ομάδα αλλά και το τι μπορεί να προκύψει μεταγραφικά τον Γενάρη κυρίως με το ενδιαφέρον της Πόρτο. Αγωνιστικά θα μπορούσε να προκύψει η επιλογή του Ολυμπιακού Β', ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει τέτοιες προθέσεις από μεριάς των Πειραιωτών. Ότι δηλαδή θα μπορούσε να πάρει λεπτά στα πόδια του μέσω του Ολυμπιακού Β' ο διεθνής στόπερ.

Ο 27χρονος στόπερ παράλληλα θα παίξει και ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου. Για να έρθει στον Ολυμπιακό στόπερ (ο Μανωλάς ή άλλη περίπτωση) θα πρέπει ο Σεμέδο να φύγει είτε δανεικός (πιο εφικτό) είτε με μεταγραφή. Όποτε ο ρόλος του Σεμέδο από εδώ και πέρα θα είναι διπλός για τους Πειραιώτες: και αγωνιστικός αλλά και μεταγραφικός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα