Παναθηναϊκός: Το report του Βαγιαννίδη από το ξεκίνημά του στην δεύτερη ομάδα

Παναθηναϊκός: Το report του Βαγιαννίδη από το ξεκίνημά του στην δεύτερη ομάδα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το report του Βαγιαννίδη από το ξεκίνημά του στην δεύτερη ομάδα

bet365

Ο 20χρονος δεξιοπόδαρος μπακ αποτελεί το πιο σημαντικό ατομικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού Β' και το Gazzetta με την βοήθεια του Wyscout καταγράφει τα πεπραγμένα του κόντρα σε Κηφισιά και ΑΕΚ Β'.

​Στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός έδωσε, ορθά, μια δεύτερη ευκαιρία καθιέρωσης στον Γιώργο Βαγιαννίδη, μετά την απόλυτα λανθασμένη απόφαση του νεαρού δεξιοπόδαρου μπακ να εμπιστευθεί την εξέλιξη του στην Ίντερ, πετώντας στα σκουπίδια μία ολόκληρη σεζόν ενώ θα μπορούσε να είναι σημαντικό κομμάτι του rotation της περσινής ομάδας του «τριφυλλιού».

Σε απλά ελληνικά «παραμυθιάστηκε», δεν ήταν έτοιμος για αυτό το επίπεδο, ο δανεισμός στην Σιντ Τρούιντεν ήταν κι αυτός αποτυχημένος και κάπως έτσι επέστρεψε εκεί όπου ανδρώθηκε. Τα δεδομένα προφανώς και άλλαξαν και πλέον ο διεθνής άσος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα με στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να «ψηθεί», να βελτιώσει τις αδυναμίες και να είναι έτοιμος από του χρόνου να διεκδικήσει μία θέση στο έμψυχο δυναμικό των «πρασίνων».

Ως ατομικό πρότζεκτ, ως προσδοκία και ως προοπτική είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στη SL2 με τον Παναθηναϊκό Β' και το τελευταίο που χρειάζεται για να φτάσει εκεί που μπορεί, είναι οι υπερβολές για τις εμφανίσεις του και την αγωνιστική του εικόνα.

Με την βοήθεια του Wyscout, πάμε να «δούμε» τα πεπραγμένα του 20χρονου αμυντικού στις αναμετρήσεις με την Κηφισιά και την ΑΕΚ Β', στις οποίες το σύνολο του Γιάννη Βονόρτα ηττήθηκε με 2-0.

Απέναντι στην Κηφισιά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 40/48(83%) πάσες, όμως, κόντρα στην ΑΕΚ είχε πολλές λανθασμένες επιλογές με την μπάλα στα πόδια και συγκεκριμένα 33/59(56%), με 24 απώλειες της μπάλας, οι 10 από αυτές στο «μισό» της ομάδας του. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν καλός στις μεταβιβάσεις του, στο δεύτερο ήταν προβληματικές οι επιλογές του, έχοντας το ελαφρυντικό πως συνολικά η εικόνα της ομάδας του ήταν κάκιστη.

Εκεί που χρειάζεται βελτίωση είναι στις σέντρες του. Στη Κηφισιά τελείωσε το ματς με 0/5 και στη Λεωφόρο με 0/8, έχοντας μέχρι στιγμής 0/13!

δδδ

Οι σέντρες του Βαγιαννίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Αμυντικά με 10/15(67%) κερδισμένες μονομαχίες στο ντέρμπι με την «Ένωση» ήταν πολύ καλός ενώ με 13/22(55%) απέναντι στην Κηφισιά υποφερτός. Πάντως, στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαϊδης» δεν είχε καθόλου καλές επιστροφές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά στα δεξιά της άμυνας, ειδικά από το σημείο που άρχισε να ξεμένει από δυνάμεις.

Με 3 επιτυχημένες ντρίμπλες σε 4 προσπάθειες κόντρα στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως στο 1vs1 είναι πολύ δυνατός, όπως σε μια φάση στο 14' όπου... άλωσε την αριστερά πλευρά του αντιπάλου, πάτησε περιοχή αλλά η επιλογή του στο επιθετικό τρίτο, μέσα στην περιοχή, δεν ήταν η ιδανική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα