Για την αύξηση κρουσμάτων στην Βόρεια Ελλάδα φταίει ο Άρης

Για την αύξηση κρουσμάτων στην Βόρεια Ελλάδα φταίει ο Άρης

Μιχάλης Λεάνης Μιχάλης Λεάνης
Για την αύξηση κρουσμάτων στην Βόρεια Ελλάδα φταίει ο Άρης

bet365

«Οι επιτήδειοι περιμένουν στη γωνία και να με θυμηθείτε, με την πρώτη ευκαιρία θα πέσει η καμπάνα». Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει για τον Αρη.

Ο Άρης έπρεπε να τιμωρηθεί και τιμωρήθηκε! Το έπρεπε δεν προκύπτει ούτε από τις εκθέσεις των αρμοδίων οργάνων , ούτε από το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές. Προκύπτει από την μέχρι σήμερα στάση του αθλητικού δικαστή! Από μια μια σειρά γεγονότων που έχουν προηγηθεί όλα καταδικαστικά για την ΠΑΕ Άρης!

Σύμπτωση! Ναι σύμπτωση το δίχως άλλο. Επαναλαμβανόμενη όμως κι είναι γνωστό τοις πάσι ότι επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση!

Μα και ο Άρης δημιουργεί θέματα και μάλιστα σοβαρά! Να μην τιμωρηθεί δηλαδή; Να επικρατήσει η ατιμωρησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Μα τι είναι αυτά που λέτε; Εδώ βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε δέκα και θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη;

Το τι τον περιμένει τον Άρη το έχω γράψει ακόμα από την περσινή περίοδο και πως στο τέλος η διοίκηση θα κληθεί σε απολογία μέχρι και για την αύξηση των κρουσμάτων στην Βόρεια Ελλάδα!

Κοντά είμαστε! Θα το ζήσουμε κι αυτό!

Για όσους πάντως έχουν ασθενή μνήμη , να θυμίσω ότι ο Άρης ήταν η μόνη ΠΑΕ στην περίοδο του κορονοιού που τιμωρήθηκε, πάλι με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, για υπεράριθμους σε αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τους μέτρησαν έναν έναν , χέρια, πόδια , κεφάλια ξεχωριστά και τους βρήκαν πολλούς!!! Στο μόνο γήπεδο ανά την επικράτεια που τους βρήκαν πολλούς!

Την ίδια ώρα βέβαια , εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης μετακινήσεων για όλους τους πολίτες , είχαμε εκδρομή φιλάθλων , οργανωμένων, με πούλμαν και τα σχετικά , όλα επίσημα δηλαδή, με παρουσία και του προέδρου της ομάδας στην εξόρμηση, το γεγονός εμφανίστηκε στα κεντρικά δελτία μεγάλων καναλιών , αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν είχαμε ούτε καν παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Να μην σας θυμίσω και σας πικράνω, βάζοντας επίσης σε πειρασμό την αντικειμενικότητα κάποιων , το ντου οργανωμένων , που δεν ήταν φυσικά του Άρη, σε αγώνα εκτός έδρας της ομάδας τους.

Μπούκαραν κανονικά και με τον νόμο , τον ίδιο νόμο που επικαλούνται κάποιοι για να τιμωρήσουν τον Άρη , και αφού έστειλαν τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας ,με χοντρές και με ψιλές να πάνε παρακάτω, παρακολούθησαν τον αγώνα σαν να μην συνέβη τίποτα. Και δεν συνέβη κάτι , για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους , γιατί αν συνέβαινε κάτι μεμπτό, θα τους τιμωρούσαν!

Θα ισχυριστεί τώρα κάποιος εμφορούμενος από το αίσθημα δικαίου. Επειδή είχαμε περιπτώσεις ατιμωρησίας, κακώς, πολύ κακώς βέβαια, αυτό σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση έκνομης συμπεριφοράς θα κάνουμε τα στραβά μάτια;

Όχι βέβαια! Όπως οι στραβές ματιές δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται μονίμως προσανατολισμένες στην ίδια κατεύθυνση!

Γιατί αυτό συμβαίνει εκτός αν θέλουμε μεγάλα παιδιά, να παίζουμε κρυφτό!

Οι περιπτώσεις που ανέφερα είναι μόνο κάποιες από τις πολλές στον μακρύ κατάλογο της ατιμωρησίας! Αντίθετα στην περίπτωση του Άρη το σκωπτικό «γιατί εκινήθης» του αλησμόνητου Χάρρυ Κλύνν βρίσκει απόλυτη εφαρμογή.

Δεν βρίσκει όμως εφαρμογή το σκεπτικό της απόφασης που καταδίκασε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ με χρηματικό ποσό αξίας πενηνταμία χιλιάδων ευρώ.

Αν έχουμε πλημμελή άσκηση καθηκόντων από μεριάς αστυνομικών οργάνων για όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου , τότε τόσο η ΠΑΕ Βόλος , όσο και ΠΑΕ ΑΡΗΣ κακώς τιμωρήθηκαν.

Αν πάλι φταίει ο Άρης δεν φταίει ο Βόλος και αντίστροφα.

Δεν γίνεται όλοι να έχουν δίκαιο γιατί το το δίκαιο χάνεται!

Δεν θα επικαλεστώ το νέο νόμο που αφορά επεισόδια εκτός γηπέδων . Για να καταλάβουμε τι λέμε και τι υποστηρίζουμε , όμως οφείλουμε να δεχθούμε ένα γεγονός.

Ότι μετακίνηση οργανωμένων οπαδών από μεριάς Άρη δεν υπήρξε ποτέ! Εκτός αν απαγορεύεται ένας φίλαθλος κατά μόνας ή με παρέα να πάει να δει την ομάδα του σε οποιοδήποτε γήπεδο στην επικράτεια.

Οι φίλοι του Άρη προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα ανοικτά εκδοτήρια του γηπέδου και έξυπνα φρόντισαν να κοινοποιήσουν το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να φαίνεται η ακριβής ώρα αγοράς του εισιτηρίου.

Όταν πήγαν να μπουν ξαφνικά ίσχυσε η απαγόρευση. Προσέξτε! Δεν προσπάθησαν να τους κατευθύνουν οι αστυνομικές δυνάμεις , όπως όφειλαν , σε συγκεκριμένη θύρα και αυτοί αρνήθηκαν, ή προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο, όπως έπραξαν οι ατιμώρητοι , προηγούμενων περιστατικών.

Τους απαγόρεψαν την είσοδο ενώ είχαν πληρώσει κανονικά και νόμιμα εισιτήριο! Απέναντι σε αυτή την αυθαιρεσία , γιατί περί αυθαιρεσίας πρόκειται, δημιουργήθηκε , ένταση και στην ένταση οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν, όπως συνηθίζουν άλλωστε , με χρήση δακρυγόνων.

Άρα ποιος φταίει; Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ φυσικά, χωρίς δεύτερη σκέψη , επειδή οι φίλοι της ομάδας αισθάνθηκαν ότι καταπατούνται τα δικαιώματα τους.

Κανένας άλλος! Μόνο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ φταίει για όλα όσα συμβαίνουν!

Για να μην κρυβόμαστε λοιπόν, ο Άρης έπρεπε να τιμωρηθεί. Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε, τσουχτερό το δίχως άλλο, είναι το τυράκι. Η φάκα ακολουθεί στα προσεχώς.

Αν ο Άρης δεν τιμωρήθηκε τώρα με κεκλεισμένων των θυρών είναι επειδή δεν... βολεύει το πρόγραμμα.

Οι επιτήδειοι περιμένουν στη γωνία και να με θυμηθείτε, με την πρώτη ευκαιρία θα πέσει η καμπάνα , και δια ασήμαντον αφορμή , αυτή τη φορά βαρύτερη συνοδευόμενη από ποινή κεκλεισμένων των θυρών με τον ανώτερο αριθμό αγωνιστικών , γιατί η ομάδα θα θεωρηθεί με βάση τα γεγονότα στον Βόλο, δις υπότροπη!

Εδώ θα είμαστε και θα δείτε γιατί ο Άρης τιμωρήθηκε τώρα μόνο με την επιβολή χρηματικού προστίμου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μιχάλης Λεάνης
Μιχάλης Λεάνης

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές και μετά από άνοιγμα μυστικών αρχείων η γέννηση του τοποθετείται το σωτήριο έτος 1862 το πολύ!

Από μικρός ήθελε πολύ να κάνει ότι κάνουν όλα τα παιδιά!!!

Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην παρανομία πριν ο Γουτεμβέργιος ανακαλύψει την τυπογραφία και ο Μητσοτάκης την διαπλοκή!

Έκτοτε η εξέλιξη του, γενικά στον χώρο, υπήρξε ραγδαία και άκρως εντυπωσιακή!

Άριστος σκοπευτής , χωρίς να κλείνει το ένα μάτι, άσος του βολάν στους δυο τροχούς, δεινός σκακιστής, ικανότατος ισορροπιστής σε ζαρωμένο σχοινί και φοβερός ματάκιας της καθημερινής έγκυρης ειδησιογραφίας!

Παντοτινός λάτρης του ωραίου φύλου, εισαγωγέας και προμηθευτής ειδών αλιείας στην Πίνδο και στα Άγραφα, επιφανής αυτοδύτης ενυδρείου, παρασημοφορημένος αμπελουργός, πολέμιος των Ισμαηλιτών του Μπεγκ Ουμ , πρώτος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Πόγραδετς, πρύτανης στην Κρατική Σχολή των Φυσιολατρών του Βούπερταλ, πρωτοσύγκελος της σκήτης του Προφήτη Δανιήλ, αρχισυναγωγός του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, παντοτινός νοσηρός θαυμαστής της φυγόκεντρης περιπέτειας σ’αυτούς τους μίζερους καιρούς τους γεμάτους από μέτριους συντηρητές φαντασίας και ονείρων, μα πάντα ευχάριστος στα πάρτι!!!