Διαιτησία: Ο Κλάτενμπεργκ με δική του πρωτοβουλία έφερε σε επικοινωνία τους διαιτητές με ψυχολόγο

Δημήτρης Τομαράς
Διαιτησία: Ο Κλάτενμπεργκ με δική του πρωτοβουλία έφερε σε επικοινωνία τους διαιτητές με ψυχολόγο

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε πρωτοβουλία και έκλεισε ψυχολόγο από το εξωτερικό για να μιλήσει με όλους τους διαιτητές. Τα χρήματα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου περιμένουν οι ρέφερι.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έκανε κάτι που σίγουρα δεν συνηθίζεται να το βλέπουμε στην Ελλάδα. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ζήτησε από μία φυσιολόγο / ψυχολόγο από το εξωτερικό να μιλήσει με τους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας μέσω φυσικά διαδικτυακής πλατφόρμας διότι ακόμα βιώνουμε εποχές κορονοϊού. Ήταν μία γενική κουβέντα που έγινε με κάθε διαιτητή χωριστά.

Η κουβέντα αφορούσε κυρίως στο πως αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τα πράγματα στην Ελλάδα σε σχέση με το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Το πως βλέπουν δηλαδή την υπάρχουσα κατάσταση και το τι νιώθουν για αυτό. Πως το διαχειρίζονται. Προφανώς εδώ άλλοι διαιτητές ανοίχθηκαν περισσότερο και άλλοι είπαν λιγότερα απ' όσα ενδεχομένως να ήθελαν. Είναι επίσης δεδομένο πως υπάρχουν διαιτητές που νιώθουν περισσότερο πιεσμένοι απ' άλλους.

Από εκεί και πέρα πάντως οι διαιτητές σε αυτή τη φάση περιμένουν να πληρωθούν τα χρήματα των Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Οι ομάδες έχουν καταθέσει τα χρήματα αλλά οι διαιτητές δεν τα έχουν λάβει ακόμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα