O Jogo: «Εκανε κίνηση η Μπενφίκα, αλλά η Πόρτο δελεάζει τον Σεμέδο»

O Jogo: «Εκανε κίνηση η Μπενφίκα, αλλά η Πόρτο δελεάζει τον Σεμέδο»

bet365

Η O Jogo παρουσιάζει τα δεδομένα για τον Σεμέδο, που δεν έχει φύγει από την ατζέντα της Πόρτο. Ο Κονσεϊσάο που θέλει έναν παίκτη σαν αυτόν κι η Μπενφίκα που έκανε κίνηση για την απόκτησή του.

Μέσω του Gazzetta διαβάσατε για το σκληρό πόκερ για τον διεθνή Πορτογάλο μπακ, το οποίο συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό ιδανικά να θέλει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή αλλά να μην είναι κάτι εύκολο.

Η O Jogo η οποία κυκλοφορεί το Σάββατο, με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στον στόπερ του Ολυμπιακού έχει τίτλο:

«Ruben em pratos limpos». Δηλαδή, «Ο Ρούμπεν σε καθαρά πιάτα», με τους Πορτογάλους να δίνουν εξηγήσεις για το θέμα.

Αφού τονίζουν ότι «το καλοκαίρι ήταν με το ένα πόδι στο Ντραγκάο, αλλά το γεγονός ότι η Πόρτο δεν πούλησε κανέναν εκείνη την εποχή σε συνδυασμό με τη δικαστική του υπόθεση δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή».

Στη συνέχεια τονίζεται ότι «ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο εξακολουθεί να θέλει ένα στόπερ με τα φυσικά χαρακτηριστικά του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού και παρακολουθεί στενά την κατάστασή του».

Και οι Πορτογάλοι πάντως, επιμένουν ότι οι «δράκοι» θα ήθελαν τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς. Επίσης, αναφέρονται στο γεγονός ότι η Μπενφίκα έκανε μια κίνηση για τον Σεμέδο μέσα στην εβδομάδα, αλλά ο ίδιος φαίνεται να δελεάζεται μόνο από την Πόρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα