ΠΑΟΚ: Μετά από τρεις μέρες επέστρεψαν στο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Μετά από τρεις μέρες επέστρεψαν στο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Μετά από τρεις μέρες επέστρεψαν στο γήπεδο

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το απόγευμα στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση, μετά από το τριήμερο ρεπό, που τους είχε δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά το διπλό στη Λεωφόρο και εκμεταλλευόμενος τη διακοπή, λόγω των εθνικών, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε «δώρο» ένα τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το ρεπό ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με την επιστροφή όσων ποδοσφαιριστών (απουσιάζουν και οι διεθνείς) είναι διαθέσιμοι αυτό το διάστημα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το σώμα και το πνεύμα ξεκουράστηκαν. Οι… μπαταρίες φόρτισαν. Τώρα ήρθε η ώρα για δουλειά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του επέστρεψαν στις προπονήσεις κι από εδώ και πέρα ο στόχος είναι να εκμεταλλευτούν τη διακοπή για να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11.11) είχε να κάνει κυρίως με την κυκλοφορία της μπάλας. Στην αρχή είχαμε προθέρμανση κι ασκήσεις με μπάλα, ακολούθησε δουλειά στο passing game και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ντάγκλας Αουγκούστο ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα