Βόλος: «Η ανακοίνωση του Άρη βγήκε από τον Super 3 ή τη Θύρα 7;»

Newsroom
Βόλος: «Η ανακοίνωση του Άρη βγήκε από τον Super 3 ή τη Θύρα 7;»

bet365

Ο Βόλος με ανακοίνωσή του απάντησε σε εκείνη του Άρη. Εκφράζει έκπληξη για το χρονικό σημείο που οι «κίτρινοι» τοποθετήθηκαν και θέτει το ερώτημα: «Η συγκεκριμένη ανακοίνωση βγήκε από τον super 3 ή τη Θύρα 7»;

Ο Βόλος με ανακοίνωσή του χαρακτήρισε κατάφωρα άδικη την εις βάρος του δίωξη για επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του Αρη στο πρόσφατο ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο, εκφράζοντας παράλληλα την οργή και την αγανάκτησή του.

Από τη μεριά του ο Άρης απάντησε καλώντας μεταξύ άλλων τον Βόλο «να ψάξει για τις ευθύνες εκεί που πραγματικά βρίσκονται κι όχι εκεί που τον βολεύει», όπως ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Με τη σειρά του ο Βόλος απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη, υπογραμμίζοντας την έκπληξη για το χρονικό σημείο που βγήκε η ανακοίνωση, ενώ έθεσε και ένα ερώτημα...

Η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Μετά την πάροδο 5 !!! ημερών και εν όψει της αυριανής εκδίκασης της υπόθεσης, η ΠΑΕ Αρης… θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση. Αναρωτιόμαστε όμως: Η συγκεκριμένη ανακοίνωση βγήκε από τον super 3 ή τη Θύρα 7;».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα