Μποροβήλος: «Δίκαιο το αίτημα της Super League 2 να διασφαλίσει ένα βιώσιμο τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Newsroom
Μποροβήλος: «Δίκαιο το αίτημα της Super League 2 να διασφαλίσει ένα βιώσιμο τηλεοπτικό συμβόλαιο»

bet365

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της Super League 2, τονίζοντας την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί τελικά λύση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος είπε το εξής:

«Eίναι απολύτως θεμιτό και δίκαιο το αίτημα της Super League 2 να διασφαλίσει ένα βιώσιμο τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες της, φυσικά υπό την προϋπόθεση της απόλυτης διαφάνειας σε όλη την διαδικασία.

Η εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς τηλεοπτικού συμβολαίου για τη Super League 2, θα δώσει στις ομάδες ένα οικονομικό έρεισμα που θα τις βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις από τις τηλεοράσεις τους. Ευελπιστώ πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις και μέσα από ανοιχτό διάλογο με τους αρμόδιους φορείς, η Super League 2 θα πετύχει το στόχο της εξεύρεσης τηλεοπτικής στέγης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα