Ολυμπιακός: Η Ρασίνγκ δεν αγοράζει τον Λοβέρα και ο παίκτης γυρίζει 

Ολυμπιακός: Η Ρασίνγκ δεν αγοράζει τον Λοβέρα και ο παίκτης γυρίζει 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η Ρασίνγκ δεν αγοράζει τον Λοβέρα και ο παίκτης γυρίζει 

bet365

Ο 22χρονος Αργεντίνος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη ενώ έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις για κοινοτικό διαβατήριο.

Ο Μάξι Λοβέρα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό έως το 2024 και η Ρασίνγκ Κλουμπ δεν αναμένεται να δώσει τη ρήτρα αγοράς του στους Πειραιώτες που ήταν σχεδόν στα 4,5 εκατ. ευρώ (κατά άλλες πηγές η ρήτρα ήταν στα 5 εκατ. ευρώ).

Αυτό αναφέρουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ και ενώ το συμβόλαιό του στη Ρασίνγκ (για τον δανεισμό του) τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου. Ο Λοβέρα μπορεί να παίξει ως επιτελικός χαφ, εξτρέμ αλλά και σε ρόλο 2ου επιθετικού. Στον Ολυμπιακό έχει 34 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ. Επίσης έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να πάρει κοινοτικό διαβατήριο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα