Ποιος είναι ο Φινλανδός Ονι Βαλακάρι για τον οποίο «ψάχτηκε» ο ΠΑΟΚ (vid)

Ποιος είναι ο Φινλανδός Ονι Βαλακάρι για τον οποίο «ψάχτηκε» ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Νέο όνομα στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ με… προέλευση την Κύπρο, όπου δημοσιεύματα συνδέουν τους «ασπρόμαυρους» με τον 22χρονο Φινλανδό μεσοεπιθετικό της Πάφου, Όνι Βαλακάρι.

H πρόσφατη παρουσία του Κώστα Λαγωνίδη στην Κύπρο αποτέλεσε την αφορμή για να αναπτυχθούν πολλά μεταγραφικά σενάρια γύρω από την παρουσία του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ στη Μεγαλόνησο και το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Εκτός από τις περιπτώσεις των Λουΐζου και Τζιωννή, που ανήκουν στην Ομόνοια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο, ο ΠΑΟΚ έχει κοιτάξει και αυτή του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Πάφου, Όνι Βαλακάρι.

Ο Φινλανδός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Τουρούν και σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στην Τρόμσο, ενώ στις αρχές του 2020 βρέθηκε στην Κύπρο και την ομάδα της Πάφου.

Ξεκίνησε με 5 γκολ και 1 ασίστ σε έξι παιχνίδια στο φινάλε της σεζόν 2019-20, έκανε μια γεμάτη χρονιά τον επόμενο χρόνο, με 13 γκολ και 7 ασίστ σε 37 συμμετοχές, οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ μεταξύ αυτών και της Μίλαν που σύμφωνα με δημοσιεύματα το περασμένο καλοκαίρι ασχολήθηκε αρκετά με την περίπτωση του.

Ο επιτελικός μέσος εκτός από το ύψος (1.89μ.) και τα φυσικά προσόντα διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση κάτι που το έδειξε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Φινλανδίας απέναντι στη Γαλλία πριν από ένα χρόνο στο «Παρκ ντε Πρενς». Σ’ εκείνο το παιχνίδι ο Όνι Βαλακάρι είχε σκοράρει το ένα από τα δύο γκολ των Φινλανδών που είχαν επικρατήσει με 2-0.

Μετά την παρουσία του στην αποστολή της Φινλανδίας στο Euro 2020, όπου δεν αγωνίστηκε, υπήρχαν δημοσιεύματα που συνέδεσαν το όνομά του με πιθανό ενδιαφέρον της Red Bull Σάλτσμπουργκ, ενώ οι εξαιρετικές εμφανίσεις έφεραν ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Πάφου έως το 2023.

Σε διάφορα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Φινλανδός επιτελικός μέσος κοστολογείται γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο στην περίπτωση του ΠΑΟΚ σημείο-κλειδί είναι οι φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη με τον Λετονό ιδιοκτήτη της Πάφου, Σεργκέι Λομάκιν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα