Βιγιαφάνιες: Γιατί πήγε στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός, τι κάνει στις προπονήσεις ο Αργεντινός

Βιγιαφάνιες: Γιατί πήγε στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός, τι κάνει στις προπονήσεις ο Αργεντινός

Κώστας Ζάλιαρης
Βιγιαφάνιες: Γιατί πήγε στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός, τι κάνει στις προπονήσεις ο Αργεντινός

bet365

Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες συζητούν για να τα βρουν εξωδικαστικά όπως αποκάλυψε το Gazzetta για το πρόστιμο, ο οποίος προπονείται και αγωνίζεται κανονικότατα όλο αυτό το διάστημα.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη σε προπόνηση του «τριφυλλιού», τιμωρήθηκε με βαρύτατο πρόστιμο, το οποίο ξεπερνά το 3% των ετήσιων απολαβών του.

Από την πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής - που είχε αναφέρει ότι δεν χτύπησε τον συμπαίκτη του - είχε δηλώσει πως το θεωρούσε υπερβολικό και ενημέρωσε σχετικά με e-mail και την ΠΑΕ, ζητώντας επαναδιαπραγμάτευση γι' αυτό το πρόστιμο.

Η ενημέρωση προς την ΕΠΟ έγινε από την ομάδα όπως όφειλε να το κάνει ο σύλλογος, σε διαφορετική περίπτωση ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής μπορεί να πάει δικαστικά και να δικαιωθεί.

Αυτή τη στιγμή Βιγιαφάνιες και Παναθηναϊκός συζητούν για να τα βρουν εξωδικαστικά, όπως αποκάλυψε χθες το Gazzetta, με τον παίκτη πάντως να παραμένει επαγγελματίας, να προπονείται κανονικά και να μην αντιμετωπίζει φυσικά κανέναν αντίκτυπο όσον αφορά και στον ρόλο που έχει στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα