ΑΕΚ: Το σερί αγώνων που θέλει ο Άμραμπατ για να κάνει τη διαφορά (vids)

ΑΕΚ: Το σερί αγώνων που θέλει ο Άμραμπατ για να κάνει τη διαφορά (vids)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το σερί αγώνων που θέλει ο Άμραμπατ για να κάνει τη διαφορά (vids)

bet365

Η ποιότητα του Νόρντιν Άμραμπατ έχει φανεί παρά τις ατυχίες των τραυματισμών και στα απαιτητικά ματς της ΑΕΚ μετά τη διακοπή μπορεί να κάνει τη διαφορά με σερί αγώνων στα πόδια του.

Η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να την απογειώσουν. Εκτός από τον Στίβεν Τσούμπερ, η άλλη μεταγραφική προσθήκη με μεγάλη ποιότητα που έγινε το καλοκαίρι ήταν εκείνη του Νόρντιν Άμραμπατ. Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ωστόσο, έχει σταθεί και άτυχος καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει ένα καλό σερί αγώνων για να δείξει στο 100% τι μπορεί να δώσει καθώς δύο τραυματισμοί του έχουν στερήσει αυτή τη δυνατότητα.

Την 3η αγωνιστική απέναντι στη Λαμία, και ενώ έχει ξεκινήσει δυναμικά με το πέναλτι - γκολ στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό και με την αξιόλογη εμφάνιση με τον ΟΦΗ, όπου έδωσε ορμή στο παιχνίδι της ΑΕΚ, παθαίνει θλάση. Γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο και χάνει τα δύο επόμενα ματς με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό. Επιστρέφει με τον Ατρόμητο μπαίνοντας ως αλλαγή, αγωνίζεται ένα ολόκληρο 90λεπτο με τον Βόλο και αποχωρεί με ρήξη συνδέσμου στον ώμο, χάνοντας το ματς με τον Άρη.

Παρά το γεγονός ότι λόγω των τραυματισμών δεν έχει βρει σερί αγώνων στα πόδια του, ο Άμραμπατ έχει καταφέρει να αποδείξει την ποιότητά του. Μπαίνοντας αλλαγή στο ματς με τον Ατρόμητο κερδίζει το πέναλτι που σκοράρει ο Τσούμπερ και καθαρίζει τη νίκη, ενώ στο τέλος βγάζει και μια εξαιρετική μπαλιά πάρε - βάλε στον Λε Ταλέκ που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο διπλό με τον Βόλο τα έκανε όλα τέλεια εκτός από την τελική ενέργεια. Έβγαλε την ασίστ με την κίνησή του για το δεύτερο γκολ στον Τσούμπερ και πήρε πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά. Του έλειψε απλά το γκολ που θα μπορούσε να πετύχει στο τετ-α-τετ στο δεύτερο μέρος που θα «σφράγιζε» νωρίτερα το διπλό.

Το Σάββατο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, παρότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος καθώς ένιωθε ακόμα τις ενοχλήσεις στον ώμο, ο Άμραμπατ λίγο έλειψε να αποδειχθεί καθοριστικός για την ανατροπή. Η εξαιρετική σέντρα για το κεφάλι του Αραούχο στο 2-2 της ΑΕΚ και η πανέξυπνη πάσα στον Ανσαριφάρντ που θα μπορούσε να είχε φέρει το τρίτο γκολ αν ο Ιρανός φορ έβρισκε στόχο, απέδειξαν πως η κλάση που διαθέτει μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια και μόνο κίνησή του.

Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή έχει μια τετράδα κρίσιμων ματς μπροστά της. Δύο εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δύο επικίνδυνες εξόδους. Στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ και στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Ο Άμραμπατ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, θα είναι απόλυτα έτοιμος και ενδεχομένως να αποτελέσει και το δυνατό χαρτί για τον Αργύρη Γιαννίκη μεσοεπιθετικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρει σερί ματς στα πόδια του και στη συγκεκριμένη τετράδα αγώνων που ακολουθεί για την ΑΕΚ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα