«Απαγόρευση φιλοξενούμενων, απαγόρευση μετακινήσεων» και άλλα... ανέκδοτα

Newsroom
«Απαγόρευση φιλοξενούμενων, απαγόρευση μετακινήσεων» και άλλα... ανέκδοτα

bet365

Απαγόρευση παρουσίας φιλοξενούμενων οπαδών, απαγόρευση μετακινήσεων... όλα στα χαρτιά, διότι στην πράξη χθες στη Ριζούπολη και σήμερα στο Βόλο ουδείς κανόνας τηρήθηκε...

Τι κι αν την Πέμπτη (4/11), μόλις πριν από τρεις ημέρες δηλαδή, με επιστολή του στη Super League, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ως επικεφαλής του υγειονομικού πρωτόκολλου, ζήτησε να προστεθεί η λέξη «μετακίνηση» ώστε να μην υπάρξει ξανά η παρουσία οπαδών στα εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος;

Χθες περίπου 3.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στη Ριζούπολη για το ματς της Ενωσης με τον Απόλλωνα και σήμερα στο Βόλο περίπου 500 οπαδοί του Αρη βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους.

Οπαδοί του Άρη

Η παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στα γήπεδα απαγορευόταν από την αρχή του πρωταθλήματος. Ύστερα από πολλές πιέσεις της Αστυνομίας, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πρόσθεσε τη λέξη «μετακίνηση» στο σχετικό άρθρο του πρωτοκόλλου για την απαγόρευση φιλοξενούμενων οπαδών. Μ' αυτόν τον τρόπο θεωρητικά θα... κλείδωνε κάθε δυνατή λύση που υπήρχε - έστω και νομικά - σε όποιον θα ήθελε να βρεθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του.

Ομως στην Ελλάδα και στη Superleague, όλα είναι πιθανά όπως είδαμε χθες στη Ριζούπολη και σήμερα στο Βόλο...

Οπαδοί της ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα