Ολυμπιακός: Η επιθυμία του Ελ Αραμπί για το νέο συμβόλαιό του και το καλό κλίμα για deal

Ολυμπιακός: Η επιθυμία του Ελ Αραμπί για το νέο συμβόλαιό του και το καλό κλίμα για deal

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η επιθυμία του Ελ Αραμπί για το νέο συμβόλαιό του και το καλό κλίμα για deal

bet365

Ο έμπειρος φορ θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό με ένα νέο διετές συμβόλαιο και οι βάσεις για τελική συμφωνία υπάρχουν. Γιατί έχει δικαιωθεί ο Μαρτίνς.

Από τα μέσα περίπου του Οκτωβρίου έχουν προκύψει οι πληροφορίες για τις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Ελ Αραμπί για νέο συμβόλαιο του έμπειρου φορ. Το συμβόλαιο του διεθνούς στράικερ - που βρίσκεται στην 3η του χρονιά στο Λιμάνι - εκπνέει το 2022 και γίνεται κατανοητό πως η συζήτηση αφορά μονοετές ή διετές συμβόλαιο.

Ο ίδιος ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πάντως φαίνεται να προτιμάει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες (η άλλη εναλλακτική είναι το 1+1) με το κλίμα πάντως να δείχνει θετικό και από τις δύο πλευρές και να υπάρχει το background για τελική συμφωνία. Γεννημένος το 1987 ο Ελ Αραμπί φέτος έχει 7 γκολ σε 15 αγώνες ενώ θα πρέπει να θυμηθούμε ότι ήταν μία εισήγηση και του Πέδρο Μαρτίνς η απόκτησή του (τον προτιμούσε από άλλες περιπτώσεις στράικερ που είχαν πέσει στο τραπέζι πριν αποκτηθεί ο Γαλλομαροκινός). Μία από τις τότε ανοιχτές επιθέσεις για τη θέση του φορ ήταν του άλλοτε επιθετικού του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, που θα συνέχιζε εν τέλει την καριέρα του στην Κρασνοντάρ ενώ ο Ελ Αραμπί ανακοινώθηκε στον Ολυμπιακό στις 6 Ιουλίου του 2019.

Υπό αυτό το πρίσμα και αυτή την έννοια ο Μαρτίνς νιώθει αλλά και βγαίνει δικαιωμένος για αυτήν την εισήγηση / επιλογή του. Ο Ελ Αραμπί είναι πρώτος Ευρωπαϊος σκόρερ του Ολυμπιακού πλέον με 16 γκολ ενώ σε 115 ματς με τον σύλλογο έχει 62 γκολ και 15 ασίστ. Ιδανικά και ο ίδιος και ο Ολυμπιακός θα ήθελαν να τελειώσει την καριέρα του στην Ελλάδα και μένει να φανεί εάν αυτό τελικώς γίνει πράξη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα